hessamncp 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من با این افزونه مشکل دارم وقتی می خوای مطلبی بذاری صفحه میاد همه اطلاعات رو هم ازت میگیره وقتی می خوای ذخیره کنی این دکمه عمل نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام عمل نمیکنه یعنی چی؟ یعنی صفحه لود میشه اما مطلب ذخیره نمیشه یا اینکه اصلا هیچ عکس العملی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در بهمن 90 نه یعنی اون صفحه درج مطلب میادش همه چیش ok هستش بعد مطلب رو هم می نویسم بعدش ذخیره رو که می زنم هیچ عکس العملی نشون نمیده به اقای تهرانی گفتم گفتش از تنظیمات اونا رو به هم ریختی منم پاکش کردم (هم کامپوننت هم از phpmyadmin دیتابیسشو) بعد دوباره ریختم همون آش و همون کاسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در بهمن 90 کسی نبود جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام در قسمت فرونت پیج یا در قسمت ادمین افزونه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در بهمن 90 اصلاً نمیشه ورودی اطلاعات داشت در هیچ قسمتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 ممکن هست مشکل از افزونه باشه یکبار دیگه به طور کامل افزونه رو از سایت جوملا جهانی دانلود کنید و به طور کامل نصب کنید. با افزونه دیگه ای که مشکل ندارید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 نه یعنی اون صفحه درج مطلب میادش همه چیش ok هستش بعد مطلب رو هم می نویسم بعدش ذخیره رو که می زنم هیچ عکس العملی نشون نمیده به اقای تهرانی گفتم گفتش از تنظیمات اونا رو به هم ریختی منم پاکش کردم (هم کامپوننت هم از phpmyadmin دیتابیسشو) بعد دوباره ریختم همون آش و همون کاسه شما myblog رو خریدی یا همین جوری دانلود کردی و استفاده می کنی؟؟؟؟ همان گونه که اطلاع دارید این کامپوننت تجاری است ممکن هست مشکل از افزونه باشه یکبار دیگه به طور کامل افزونه رو از سایت جوملا جهانی دانلود کنید و به طور کامل نصب کنید. با افزونه دیگه ای که مشکل ندارید؟؟ آیا شما تصور نمی کنید این به خاطر تجاری بودن افزونه و احتمالا داشتن backlink مخفی به سرور سایت تولید کننده کامپوننت باشد ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر