j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من اين سايت را دارم مى سازم اما يه مشكل دارم اين كه نقطه ها در متن هاى فارسى سر جاشون نيستن مثل اين متن كه در اخر صفحه مى بينيد راستى اين سايت را دارم 3 زبونه مى كنم نمى خواهم فارسيش كنم كه اين قسمت فارسى درست شه و انگليسى خراب شه http://www.genoracle.com/farid/index.php/78-2012-01-26-04-44-25/2012-01-26-04-44-36/69-2012-01-26-04-49-02 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام باید تنظیم کنید، قالب در زبان فارسی، راست به چپ نمایش بده. الان قالب در زبان فارسی Direction اون ltr تنظیم شده که غلط هست. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 اخه سايتم 3 زبونه هست و مى خواهم انگليسى توش بنويسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز سایت شما 3 زبانه هست کلاً اگه 10 زبانه هم باشه از دو حالت خارج نیست rtl یا ltr حالا باید دوتا سی اس اس جدا فراخوانی بشوند برای این 2 حالت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 خب اين كار را بايد چه جورى بكنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام قبلا در این باره در انجمن بسیار بحث شده کمی جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 ميشه من قالب را بدم اين جا برام درست كنيد لطفا زبان پيش فرض سايت انگليسى هست مى خواهم هر وقت فارسى تايپ مى كنم راست به چپ و هر وقت انگليسى چپ به راست بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر