9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام من یک جوملا 1.5.22 دارم و چندین بار به این مشگل برخوردم که کامپوننتی رو نصب کردم و حروف فارسی توش نبدیل به ؟؟؟؟ میشن بروی همین هاستم در سی پنل یه دیتا بیس جدید تعریف کردم و روی یه دامنه دیگه جوملا 1.5.25 رو نصب کردم اونجا همچین مشگلی نیست کسی میتونه کمک کنه این مشگل رو حل کنیم ؟ این 1.5.22 چی کم داره که 1.5.25 کم نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست گلم در این خصوص بارها و بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده و همینطور اسکریپتی توسط جومینا منتشر شده... (لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید...) در مورد نسخه های جوملا هم همیشه سعی کنید به آخرین نسخه ارتقاء دهید قطعا نسخه های جدیدتر بی نقص تر هستند... (آخرین نسخه از سری جوملایی که استفاده می کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 تشکر جناب فرحزادیان عزیز مشگل اینجاست که شاید ما نمیدونیم دقیقا باید چیرو جستجو کنیم !! میشه یه لینک از بحثهای قبلی بدید ؟ در ضمن وقتی من سایتم رو راه اندازی کردم دیگه با جوملا 1.5.22 بود و بیشتر ماژولهاشم هماهنگ با همین نسخه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام کافیه شما عبارت زیر رو در گوگل سرچ کنی مشکل علامت سئوال جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 بله ممنون من اسکریپت جومینا رو پیدا کردم و اجرا تو کامپوننتی که مشگل داشتم مشگل حل شد اما حالا وقتی میخوام برم تو مدیریت مطلب جومینا این پیغام خطا میاد برام !! Fatal error: Out of memory (allocated 33554432) (tried to allocate 24 bytes) in /home/yainfo/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 فقط هم همینجا نمیشه رفت ظاهرا میشه کمک کنید ؟نمیدونم چی شد ولی درست شد !!!:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در خصوص خطایی که فرمودید از طرف سرور شما بوده و حل شده... (محدودیت مموری) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر