esb1982 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای شخصی سازی جوملا 1.7 مثل جوملا 1.5 نمی شه عمل کرد. یعنی من نتونستم. برای تغییر نامی که در بلای قالب مدیریت قرار می گیرد وقتی از inspect element چک می کنم یه تک لینک هست وقتی فایل php را چک میکنم این هست. <?php echo $this->params->get('showSiteName') ? $app->getCfg('sitename') : JText::_('TPL_BLUESTORK_HEADER'); ?> حالا چون من جاوا و php خیلی خوب نیست نمی دونم اسم سایت را از کجا میآره؟ همچنین مسیج های که داده می شود. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون تغییراتم را انجام دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام خب دوست عزیز اینجا کاری که کردید رو بگید تا اگه کسی دیگه هم چنین سئوالی داشت راهش ببینه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در بهمن 90 JText::_('مدیریت سایت') به جای متن jtext متن خودم را تایپ کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 نه دوست عزیز روش شما در چند زبانه کردن سایت اختلال بوجود میاره روش این هست که شما در فایل زبان مربوطه به این روش کار می کنید TPL_BLUESTORK_HEADER=YOUR TEXT موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر