shobeir 0 ارسال شده در آبان 91 همچین ماژولی حالا با کمی تفاوت نسخه خارجی نداره ؟ یا چیزی که بشه فقط برای ردیابی محصول باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در بهمن 91 برای نسخه 2.5 و آپدیت افزونه اقدامی میشود یا خیر؟ من نیاز دارم که بتونم فیلد کم و زیاد کنم قابل اجرا هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 91 با سلام بررسی خواهد شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما فعلا برنامه های خیلی بزرگتر داریم که در حال اجرائی شدن است انشا الله در اولین فرصت این افزونه را برای جوملا 2.5 آماده میکنیم با قابلیت های بهتر و جدیدتر شاد زی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
septaco 0 ارسال شده در مهر 92 این سیستم را به سفارش یکی از مشتریان جومینا نگارش یافته است که با اجازه خود ایشان برای عموم منتشر میگردد . کار این سیستم اضافه نمودن امکان بررسی صحت و اعتبار کالای خریداری شده توسط مشتریان میباشد . سیستم بسیار ساده و کاربردی میباشد که جزو اندسته از افزونه هایی است که در عین سادگی بر اعتبار بنگاه تجاری و یا وب سایت شما میافزاید . همچنین این افزونه جزو اندسته از افزونه هایی است که توسط آن طراحان وب سایت ها میتوانند بر مبلغ سایت طراحی شده خود بیافزایند .. برنامه نویس : امیررضا تهرانی لطفا درصورتی که پیشنهادی برای کامل تر شدن و بهینه شدن این سیستم دارید در همین پست ما را مطلع فرمایید. باتشکر رمز فایل فشرده : www.joomina.ir برای دانلود کلیک کنید با سلام چرا وقتی نصب میکنیم تمام امکانات ماژول و در اختیار نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام دلیلش اینست که این افزونه فقط با جوملا 1.5 سازگار میباشد و شما احتمالا" در جوملا 2.5 نصب کرده اید به مسیر تاپیک دقت کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dnfb7 5 ارسال شده در مهر 92 کاش سریعتر این افزونه برای جوملای 2.5 هم ساخته میشد ... 1 واکنش ها : navidahwaz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در دی 92 سلام خدمت دوستان عزیزم میخواستم بدونم نسخه 2.5 این افزونه آماده نشده هنوز ؟ یا نسخه مشابه انگلیسی هم داره این افزونه ؟ ممنون از شما 1 واکنش ها : navidahwaz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در شهریور 93 آیا این افزونه برای نسخه 2.5 آماده شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام آقا این ماژول بصورت حرفه ای هستش؟؟ من میخوام محصولات سایتم رو بصورت گروهی و یا توسط فایل اکسل وارد سایت کنم آیا امکانش هست؟؟ برای جوملا 3 هزینه اش هم میپردازم؟؟ 1 واکنش ها : navidka نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما تا جایی که اطلاع دارم خیر هنوز آماده نشده افزونه های مشابه هم به دید بنده نخورده تا به حال , متسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما تا جایی که اطلاع دارم خیر هنوز آماده نشده افزونه های مشابه هم به دید بنده نخورده تا به حال , متسفانه با درود جناب کسی هست که برام بنویسه ماژول یا کامپوننتشو هزینه اش هم میپردازم... 1 واکنش ها : navidka نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 با درود جناب کسی هست که برام بنویسه ماژول یا کامپوننتشو هزینه اش هم میپردازم... باسلام دوست عزیز به این تاپیک یه سر بزنید اینم لینکش یاعلی 1 واکنش ها : m0stafa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avangcom 0 ارسال شده در دی 96 درود بر شما بنده ماژول رو نصب کردم ، و به کامپوننت ها اضافه شده ، حالا مشکلم اینه چطور در صفحه اصلی سایت فرم جستجو و ... این کامپوننت رو قرار بدم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر