j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 infinite loop detected in jerror سلام دوستان من اين مشكل را دارم انجمن را هم جستجو كردم اما هيچ نتيجه اى نگرفتم سايتم را هاستش را انتقال ندادم جوملا 1.7 دارم اگه ميشه كمك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 لطفاً این قسمت ها را در configuration.php مورد بررسی قرار بدهید public $dbtype = 'mysqli'; //اگر سرور mysqli, را قبول نمی کند از 'mysql'استفاده کنید public $host = '[some host]'; public $user = '[some database user]'; public $password = '[some password]'; // شاید رمز اشتباه باشه public $db = '[some database]'; public $dbprefix = '[someprefix_]'; public $log_path = '/logs'; public $tmp_path = '/tmp'; برای اطلاع بیشتر از خطا به مسیر زیر بروید: libraries/joomla/error/error.php و قسمت: public static function throwError(&$exception) { static $thrown = false; // If thrown is hit again, we've come back to JError in the middle of throwing another JError, so die! if ($thrown) { // echo debug_print_backtrace(); jexit(JText::_('JLIB_ERROR_INFINITE_LOOP')); } و توضیحات را در قالب pre نشان دهید. یعنی: // echo debug_print_backtrace(); به: print""; echo debug_print_backtrace(); print""; تغییر بدهید. اکنون دلیل خطا را کامل به شما میدهد. پس از مطلع شدن از دلیل خطا دوباره این قسمت را به قبل برگردونید موفق باشیدفکر می کنم مشکل با همون تغییر نوع دیتابیس mysql حل بشه public $dbtype = 'mysqli'; //اگر سرور mysqli, را قبول نمی کند از 'mysql'استفاده کنید public $host = '[هاست]'; public $user = '[کاربر پایگاه داده]'; public $password = '[رمز کاربر]'; // شاید رمز اشتباه باشه public $db = '[پایگاه داده]'; public $dbprefix = '[پیشوند دیتابیس_]'; public $log_path = '/logs'; public $tmp_path = '/tmp'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر