mkamka 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من از شاگردان آقای تهرانی هستم و طراحی قالب جوملا رو بلدم. حالا یه چیزی یادم رفته! چطور ماژول ها سمت راست رو از هم متمایز می کردیم؟ یعنی من در position:right سه تا ماژول گذاشتم.برای h3 هاشون یه عکس گذاشتم. حالا می خوام برای پایین هر کدوم یه عکس بزارم. چطور بوده؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 باید کلاس را تغییر بدهید و برای آن کلاس در css خاصیت تعریف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در بهمن 90 کلاس خاص تعریف می کنم اما پایین همه ماژول های right می افته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دموی آنلاین قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در بهمن 90 دوستان مشکلم بر طرف شد این رو برای طراحایی می گم که مشکلی مثل من دارن. البته این شیوه، متوسط هست. برای این کار به فولدر html قالب ( یا فولدر module روت جوملا ) برید و فولدر ماژولی رو که می خواهید اصلاح رو روی اون انجام بدین وارد بشید ( مثلا mod_mainmenu ). *** منم به mod_mainmenu رفتم *** حالا فایل default.php رو باز کنید و به انتهای دستورات برید. یه div ایجاد کنید و بعد در CSS ها ویژگی های مربوطه رو اعمال کنید. بازم می گم این روش متوس هست. مثلا تو روش بالا div شما در div content قرار می گیره. اما بعضی جاها کار راه اندازه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر