z_s_h 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من در سایتم قبلا به راحتی می تونستم در مرورگر IE مقالات رو وارد کنم . هم ادیتور جوملا و هم کلیدهای ذخیره و تایید مطلب به خوبی کار می کرد . جوملای من نسخه اش 1.5 هستش . اخیرا وقتی می خواستم مطلبی رو وارد کنم ؛ در IE نتونستم و مجبور شدم در فایرفاکس این کار رو انجام بدم . ( در IE کلیدهای ارسال مطلب یعنی ذخیره و تایید اصلا کار نمی کنند ) اما بعد از وارد کردن مطلب در مرورگر فایرفاکس ؛ مطلب وارد شده در فایرفاکس دیده میشه ولی در IE دیده نمیشه . وقتی که همون مطلب ارسال شده رو در قسمت مدیریت تحت مرورگر IE باز می کنم ؛ اصلا صفحه ادیتور سفید و سفید هستش و هیچ متن و تصویری توش دیده نمیشه . نسخه IE من 9 هستش و ویندوزم سون ؛ قالب جوملایی من هم توسط جوملاآرت فارسی ؛ به فارسی ترجمه شده که از اونها خریداری کردم تقریبا یک سال و نیم پیش . نام قالب من JA_rasite هستش و در css های قالب ie.css و ie7.css دیده میشه . ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در دی 90 دموی آنلاین بزارید تا بررسی بشه ، یا تداخل با افزونه جدیدیه که نصب کردید یا ممکنه مشکل از مرورگرتون باشه اگه یه دفه این جوری شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام با قالب پیش فرض امتحان کنید ببینید درست میشه یکی از دوستان در انجمن این مشکل رو داشت با تعویض قالب مشکلش حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
z_s_h 0 ارسال شده در دی 90 سلام با قالب پیش فرض امتحان کنید ببینید درست میشه یکی از دوستان در انجمن این مشکل رو داشت با تعویض قالب مشکلش حل شد قالب پیش فرض رو گذاشتم خیلی از امکانات سایت از دست رفت ( از جمله منوها ) که باعث شد نتونم حتی مقالات رو چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام بعد از تغییر قالب باید ماژولها رو بر اساس موقعیت های قالب جدید منتشر کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
z_s_h 0 ارسال شده در دی 90 دموی آنلاین بزارید تا بررسی بشه ، یا تداخل با افزونه جدیدیه که نصب کردید یا ممکنه مشکل از مرورگرتون باشه اگه یه دفه این جوری شده! این آدرس سایت منه : http://www.petclub.ir آخرین مطلبی که گذاشتم در منوی گونه شناسی / قناری / قناری جیبر این مطلب رو در فایر فاکس ببینید میاد ولی در اینترنت اکسپلورر چیزی رو نشون نمی ده در حالی که از همین منوی گونه شناسی اگر زیر منوی سگ ها رو ببینید کلیه مطالبش کامل در هر دو مرورگر دیده میشه . این رو هم بگم من تمام مطالب سایتم رو قبل از اینکه ویندوز به طور خودکار IE منو از 8 به 9 ارتقاء بده در سایت گذاشته بودم و تنها همین مطلب رو بعد از ارتقاء اینترنت اکسپلورر به 9 گذاشتم که این مشکل رو داشت . همکارم هم که سیستمش کاملا مثل منه از لحاظ نسخه ویندوز و مرور گر اینترنت اکسپلورر همین مشکل رو دارم آخرین افزونه هایی که به سایتم اضافه کردم آخرین نسخه کاتالوگ جومینا بود ( نسخه دوم ) که از جومینا دانلود کردم و بعد از اون هم انجمن کیوننا رو از ورژن قدیمیش به ورژن جدیدش ارتقاء دادم . ممنون که کمک می کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز اگر مطلب رو تو ادیتوری مثل خود ادیتور جوملا مستقیم از وورد کپی کنید این مشکل ممکنه پیش بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در دی 90 مشكل از اديتور شماست. احتمالا شما مطلب رو از وورد يا سايت ديگه كپي كرديد اين مشكل به وجود اومده براي كپي كردن مطالب اول مطلب رو در notepad بريزيد و سپس از اونجا تو سايتتون كپي كنيد سوالي بود در خدمتم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iransms 0 ارسال شده در دی 90 منم همین مشکل دارم www.haj-khalil.ir لطفا کمک کنید ، با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در دی 90 همون طور كه عرض كردم معمولا اين مشكل به دليل كپي مطلب از وورد و سايت هاي ديگرانه و ميتونيد با راهي كه عرض كردم اين مشكل رو برطرف كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
z_s_h 0 ارسال شده در دی 90 همون طور كه عرض كردم معمولا اين مشكل به دليل كپي مطلب از وورد و سايت هاي ديگرانه و ميتونيد با راهي كه عرض كردم اين مشكل رو برطرف كنيد از راهنمایی شما سپاسگزارم ولی من برای اینکه مطمئن بشم اشکال از کپی کردن مطلب از ورد به ادیتور جوملا بوده یا نه ؛ همون مطلب رو ویرایش کردم ( البته داخل فایر فاکس چون در اینترنت اکسپلورر اصلا کلیدهای ذخیره مطلب و تایید مطلب کار نمی کنند ) و کلمه "تست" رو توش نوشتم . بعد دوباره مطلب رو چک کردم . در فایرفاکس کلمه "تست" بود ولی در اینترنت اکسپلورر کلمه "تست" رو اصلا نمی بینید ولی نکته جالبتر اینجاست که اگر همین مطلب رو من در بخش مدیریت در فایرفاکس باز کنم "تست رو توی ادیتور جوملا می بینم ولی در اینترنت اکسپلورر "تست وجود نداره و ادیتور کاملا خالیه . الان این مطلب رو در اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس جداگانه ببینید لطفا : http://www.petclub.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=168:%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%DB%8C%D8%A8%D8%B1&catid=41:canary&Itemid=61 به نظر شما مشکل اصلی از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
z_s_h 0 ارسال شده در دی 90 با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن ؛ من مطلب رو یک بار دیگه از نو در notepad تایپ کردم که هیچ کدی همراهش وارد نشه . یک مطلب جدید درست کردم و این مطلب رو توش گذاشتم و درست شد . هم در فایرفاکس دیده میشه هم در اینترنت اکسپلورر . البته در فایرفاکس تونستم مطلب رو ذخیره کنم . مشکل کار نکردن کلید "ذخیره" و کلید "تایید" در مطالب در بخش مدیریت تحت مرورگر اینترنت اکسپلورر هنوز سرجاشه. یعنی من هیچ مطلبی رو نمی تونم در اینترنت اکسپلورر بارگذاری کنم ولی در فایر فاکس می تونم . آیا این مشکل به قالب برمیگرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر