hossein7 0 ارسال شده در دی 90 سلام اسلاید شو سایت من لود نمی شه و منو هم باز نمی شه من کامپوننت اسلاید شو رو کامل پاک کردم با ماژولش و دو تا ورژنش رو کامل نصب کردم اما باز هم اسلاید شو لود نمی شه مشکل از چی می تونه باشه و باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیلی موارد مخصوصا تداخل افزونه ها... (قبلا بحث شده دوست عزیز...[جستجو پیشرفته] ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein7 0 ارسال شده در دی 90 جناب من سرچ کردم کردم و این http://forum.joomina.ir/thread-2452.html تاپیک رو هم دیدم و دانلود و نصب هم کردم اما باز هم نشد اسلاید شو من لود نمی شه و منو هم مواردی که باید باز بشن باز نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 می تونه از سطح دسترسی یا حتی نام و پسوند فایلهای تصویری شما هم باشه که باید بررسی کنید... در تمامی این موارد قبلا بحث شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein7 0 ارسال شده در دی 90 جناب منو سایت که دیگه ربطی به پسوند عکس نداره اون هم خراب شده این دو تا با هم خراب شدن من سرچ کردم چیزی در این رابطه پیدا نکردم لطفا یک راهنمایی بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر