hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 من الان از جوملا 1.5 استفاده میکنم و از قالب خبری پارمین استفاده میکردم .. الان میخوام قالب zt رو در حالت quikstartرو د رهاست اپلود کنم میشه راهنماییم کنید تا هالا این کارو نکردم میترسم همه چی بهم بریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در دی 90 بسته Quick Start همانند نصب جوملای خام می باشد. ابتدا شما باید یک Database در phpmyadmin بسازی. بعد فایل Quick Start را روی local host، اکسترتک کن. حالا برو تو مروگر وب و آدرس را تایپ کن. همین مثل نصب جوملا می مونه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 یعنی از دیتابیس فعلی که دارم نمیتونم استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام خیر! شما در لوکال انجام میدید یا در هاست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 نه در هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 ابتدا یک بک آپ از سایتتون بگیرید اگر میخواهید بسته جدید در روت قرار بگیره در این صورت فایل های موجود در روت رو به پوشه ای مثل test انتقال بدید بعد این بسته نصبی جدید رو در روت هاست اکسترکت کنید بعد از این کار در صفحه اصلی پنل هاست برید و دیتابیس جدید با یوزر جدید ایجاد کنید حالا آدرس سایت رو در مرورگر وارد کنید و مثل یک جوملا صفر، بسته نصبی جدید آپلود شده رو نصب کنید دقت کنید در انتهای نصب دکمه نصب اطلاعات نمون (install sample date) رو بزنید تا سایت مثل دموی سایت سازنده بشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر