behzadtaje 0 ارسال شده در شهریور 89 با سلام خدمت دوستان من از طریق مدیریت سایت هر چی سعی می کنم نمی تونم کامپوننتی رو نصب کنم علتشم حجم بالای کامپوننته ،یعنی تو لوکال نصب میشه ولی توهاست نه فکر کنم از طریق ftp بشه اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز در بیشتر مواقع البته بسته به نوع تنظیمات سرور نیاز به ست کردن ftp می باشد تا شما براحتی افزونه هاتون رو از طرق مدیریت نصب کنید. اگر نیاز به ست کردن ftp باشد شما هنگام نصب جوملا براحتی می تونید ftp را تنظیم کنید. و اگر هنگام نصب جوملا اینکار را نکردید و بعدها این امر لازم به اجرا بود شما از 3 طریق می توانید این کار را انجام دهید: 1. از طریق کنترل پنل هاستتان از طریق بخش FTP Accounts یک اکانت ftp ایجاد کرده و بعد اطلاعات این ftp را از طریق مسیر زیر وارد بخش مروبطه کرده و بعد فعال و ذخیره کنید: مدیریت / تنظیمات اصلی / سرور ---> قسمت مربوط به تنظیمات ftp 2. اکانت ftp جدیدی رو ایجاد نکنید و همان اطلاعاتی که توسط اون وارد کنترل پنل هاستتان می شوید را در تنظیمات ftp وارد کنید 3. فایل configuration.php واقع در روت هاست را با یک ادیتور خوب باز کرده و کد زیر را پیدا کنید var $ftp_host = '127.0.0.1'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = ''; var $ftp_pass = ''; var $ftp_root = ''; var $ftp_enable = '0'; و بصورت زیر تغییر دهید و ذخیره کنید و در نهایت جایگزین فایل قبلیتون کنید var $ftp_host = 'ftp.mysite.com'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = 'نام کاربری اف تی پی که ایجاد کردید و یا اگر اف تی پی ایجاد نکردید همان نام کاربری کنترل پنل هاستتان'; var $ftp_pass = 'پسورد اف تی پی که ایجاد کردید و یا اگر اف تی پی ایجاد نکردید همان پسورد کنترل پنل هاستتان'; var $ftp_root = '/public_html'; var $ftp_enable = '0'; دقت داشته باشید که به جای mysite.com نام دامنه خود را وارد کنید. بعد می تونید از طیرق مسیر زیر تنظیمات ftp خود را فعال کنید. مدیریت / تنظیمات اصلی / سرور ---> قسمت مربوط به تنظیمات ftp (البته اگر در کد آخر به جای " 0 " عدد 1 را قرار دهید خود بخود تنظیمات ftp فعال خواهد شد و نیاز به فعال کردن از طریق مسیری که عرض کردم را ندارد! پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadtaje 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوباره ftp رو همین جوری که گفتین ست کردم بازم تو نصب به مشکل برمی خوره،امکانش هست که از طریق هاست نصب کنم یعنی کامپوننت رو آپلود کنم تو هاست ویه جوری نصبش کنم اگه امکانش به این صورت هست لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 اگه مشکل حل نشد میتونید کامپوننت رو دستی نصب کنید. برای نصب دستی کامپوننت هم (که البته اصلا پیشنهاد نمیشه) باید طبق فایل xml کامپوننت عمل کنید. تو اون فایل مسیر تمامی فایل هائی که درون کامپوننت هست رو مشخص کرده. یک نکته: هنگام انتقال فایل های زبان باید نام اونا رو تغییر بدین: نام پیشفرض: en-GB.com_component name.ini که باید اولش اینطوری بشه: fa-IR.com_component name.ini البته این نکته کلیت نداره چون ممکنه فایل زبان برخی افزونه ها php باشن. بازم میگم نصب دستی توصیه نمیشه :thankyou: سلام دوباره ftp رو همین جوری که گفتین ست کردم بازم تو نصب به مشکل برمی خوره،امکانش هست که از طریق هاست نصب کنم یعنی کامپوننت رو آپلود کنم تو هاست ویه جوری نصبش کنم اگه امکانش به این صورت هست لطفا راهنمایی کنید بله شما میتونید فایلتون رو در پوشه tmp آپلود کنید بعدش از قسمت نصب افزونه های جوملا از قسمت نصب از پوشه مسیر فایل رو وارد کنید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 اگر باز مشکل داشتید اروری که هنگام نصب داده می شه رو اینجا کپی کنید تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 من از طریق مدیریت سایت هر چی سعی می کنم نمی تونم کامپوننتی رو نصب کنم علتشم حجم بالای کامپوننته از مدیر سرورتون درخواست کنید تااگر محدودیت حجمی برای آپلود اعمال کرده محدودیت رو از بین ببره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bobo1234 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام. من مو به مو این کدهارو تغییر دادم و اون کارهایی رو که گفتین انجام دادم. ولی الان حتی به داخل صفحه مدیریت هم نمی تونم وارد شم. مشکل کجاست و چه جوری حل می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شما دقیقا مشکلتون چی بوده و چه کردید؟ احتمال زیاد تغییرات نادرستی رو در فایل configuration.php اعمال کردید و یا... دقیقا بفرمائید چه کردید چون با اجرای درست راه کارهای بالا چنین اتفاقی نخواهد افتاد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام منم مشکلم همینه اما اصلا این فایل configuration.php کجا قرار داره؟ میشه ادرس کامل بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز این فایل در روت اصلی سایت هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوستان لازمه یک نکته رو اضافه کنم و اون اینکه اگر الحاقی رو خواستید نصب کنید و به خاطر حجم بالا یا ... نصب نشد می تونید از طریق نصب از پوشه هم اقدام به نصب اون افزونه کنید... برای این منظور: به مسیر زیر برید مدیریت سایت / افزونه ها / نصب/حذف Administration / Extensions / install/uninstall بعد از اینکه وارد مسیر بالا شدید روی دکمه " نصب (Install) " که مربوط به قسمت " نصب از پوشه(Install from Directory) " هست کلیک کنید و صبر کنید تا افزونه نصب شود... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر