iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت اقاي فرحزاديان عزيز ميدونم جواب اين سوال تو پستهاي قبلي هسن. ولي من هرچي اونارو خوندم حاليم نشد. چيكار كنم اين ارور حل بشه. من ناشي هستم. لطفا به زبان ساده بگين منم بفهمم. ممنون بايد بگم جوملاي من 1.7 هستش ولي چون همه درباره اين ارور اينجا پرسيدن منم اينجا پرسيدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 90 در لینک زیر در سایت جوملای جهانی توضیحات کاملی داده شده ! http://docs.joomla.org/Infinite_loop_detected_in_JError_in_Joomla_1.7 همچنین در تاپیک زیر در جوملا که بیشتر به اتصال پایگاه داده اشاره شد ! http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2649792 البته عرض کنم در لینک اولی در ویکی سایت جوملا روش حل این مشکل توضیح داده شده است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 آقاي گنجي عزيز همه رو بررسي كردم درسته . درست عين تنظيمات جوملا جهاني. ولي بازم ارور ميده ديوونه شدم؟؟؟ چيكار كنم؟:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام دقت داشته باشید که یک اینتر اضافی میتونه همه چیزو بهم بزنه . ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 90 یه مورد دیگه هم چک کنید ! موقع نصب شما mysqli را انتخاب کردید یا mysql ممکن است به این خاطر هم باشد البته بعید است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 اقاي گنجي عزيز ميدوني چيه؟ من اينو رو لوكال داشتم با ديتابيس test الان اونو انتقال دادم به يه هاست با ديتابيس iran_test چون هاست رايگانه ، پيشوند داره. بسته جوملا رو هم داخل لوكال داشتم وبعد رو هاست اپلود كردم. اوايل ارتباط بين ديتابيس جديد و قديم برقرار نميشد. امروز اومدم يه تغييراتي دادم .و ديتابيس لوكال| test | رو تو ديتابيس جديد iran_test | import | كردم. كه اين ارور رو داد. حالا كمكم كنيد ببينم كجا رو بايد دستكتري كنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 كسي نمي خواد كمكم كنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 90 خوب شما برای انتقال از لوکال به هاست همیشه از آکیبا استفاده کنید چون این دردسرهای ورود درست اطلاعات رو نداره ! در ضمن ممکن است بخاطر هاست رایگان هم باشه و متاسفانه هاست رایگان پشتیبانی نداره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 خوب شما برای انتقال از لوکال به هاست همیشه از آکیبا استفاده کنید چون این دردسرهای ورود درست اطلاعات رو نداره ! در ضمن ممکن است بخاطر هاست رایگان هم باشه و متاسفانه هاست رایگان پشتیبانی نداره ! منشور شما از آكييا چيه؟ يه افزونه است ؟ ميشه انگليسيش رو هم بنويسيد؟ ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/backup/1606 فاسیشو میتنید از جومینا دانلود کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 آكييا چيه اصلا؟؟؟توي جومينا akeeba رو نتونستم پيدا كنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 سلام داداش گلم به لینکی که داده بودم رفتی ؟ / چی بود ؟ !!! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر