saeidrp 2 ارسال شده در دی 90 با سلام من می خواستم کدphp زیر که تاریخ را نشان می دهد را در یک ماژول قرار دهم تا تاریخ را به من نشان دهد .این کار را چگونه انجام دهد؟ <?php echo JHTML::_('date', 'now' ) ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elshan 0 ارسال شده در دی 90 سلام.برین به قسمت ماژول ها و یک ماژول جدید ایجاد کنید و داخل آن کد رو قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidrp 2 ارسال شده در دی 90 سلام.برین به قسمت ماژول ها و یک ماژول جدید ایجاد کنید و داخل آن کد رو قرار دهید. انجام دادم ولی نشد. و تاریخ را نشان نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 با سلام من می خواستم کدphp زیر که تاریخ را نشان می دهد را در یک ماژول قرار دهم تا تاریخ را به من نشان دهد .این کار را چگونه انجام دهد؟ <?php echo JHTML::_('date'' date=' 'now' ) ?> [/quote'] این کد پی اچ پی هست اش یا باید داخل قالب کار بزارید یا باید یه ماژول طراحی کنید و این کد رو داخل اش بزارید برای این کار می تونید از ماژول های خود جوملا الهام بګیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر