rezaee 5 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان اول از همه بگم كه جستجو كردم... مشكلي با كامپوننت جي كامنت داشتم كه متوجه شدم مدتي اصلا نظرات ارسال نميشه... از تاپيك ها متوجه شدم كه ظاهرا بايد با كامپوننتهاي ديگه اي مشكل داشته باشه كه من كامپوننتي نصب نكردم... الان مساله من اينه كه كامپوننت رو حذف كردم و خواستم مجدد نصبش كنم.. اما نصب نميشه و اين ارور رو ميده: JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination رفتم فولدر jcoment توي ادمين و بخش كامپوننت تغيير دادم و نام جداولش رو از توي ديتابيس تغيير دادم بازم نصب نميشه و اين ارور رو ميده... نام فايلها رو كه برميگردونم از طريق يو آر ال به مديريت سيستم نظراتم ميتونم دسترسي داشته باشم اما ديگه توي منوي كامپوننت نيست و فك ميكنم پلاگينهاش نصب نيست.. چيكار كنم كه بشه دوباره نصبش كرد؟؟؟ ممنون دوستان منتظر راهنماييتون هستم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در دی 90 دوستان كسي هست كه تجربه اي توي اين زمينه داشته باشه و كمكم كنه...؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام افزونه رو باید بطور کامل حذف کنید تا بتونید نصب مجدد داشته باشید دقت کنید که بعد از حذف کامپوننت و افزونه های جانبیش از مدیریت ، در هاستتون هم هیچ اثری ازش باقی نباشه حتی یک فایل زبان... این کار رو هم می تونید انجام بدید ابتدا چنانچه قبلا نظراتی داشتید و نمی خواهید از دستشان بدهید از جداولش در دیتابیس یک بک آپ بگیرید و بعد از حذف کامل اقدام به نصب مجدد کنید و بعد جداول بک آپ گرفته شده را جایگزین کنید... قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در دی 90 سلام دوست من ممنون از پاسخت اما همونطور كه گفتم من نام فولدر جي كامنت رو تغيير دادم و همينطور توي پوشه ادمين و نام جداولش رو هم تغيير دادم... آيا چيز ديگه اي هم وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در دی 90 الان كه تست كردم ديدم اصلا هيچ چيزي روي جوملاي من نسب نميشه... و براي همه همين ارورري كه دربالا گفتم ميده.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام این لینک رو هم مطالعه کنید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1304689 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در دی 90 ممنون دوست من از پاسخت كاري رو كه توي پست اول گفته بود انجام دادم اما فايده اي نداشت.. بحث هاي زيادي شه كه ازشون سر درنيوردم و ظاهرا اونها هم نتيجه نگرفته بودن... اما مثل اينكه هرچي هست مشكل با _basedir paths !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در دی 90 براي دوستاني كه به اين مشكل خوردن يا بعدها ممكنه به اين پست بيان... خطا : JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination رفع مشکل : به پوشه زیر در فایل منیجر کنترل پنل هاست بروید /libraries/joomla/filesystem/folder.php فایل بالا را edit کرده و کد زیر را پیدا کنید $obd = ini_get('open_basedir'); خط مورد نظر را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر