shahryar warez 17 ارسال شده در شهریور 89 با سلام خدمت شما دوستان گرامی می خواستم ببینم کسی کامپونت داره که مثل سایت ویکی جومفا که فکر کنم جوملا هم نیست باشه در حقیقت یک کتابخانه ای می خوام ایجاد کنم برای اینکه در آن اصطلاحات رو جای بدم براش تعریف کنم و دارای بخش بندی باشه ممنون شهریار:heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام یه سری به اینجا بزن چیزی رو که میخوای پیدا میکنی 1 2 یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام سعید شمسی عزیز لینک هایی که شما دادی افزونه هایی هست که در جوملا برای ادغام با ویکی ساز ها به کار میره. شهریار می خواد یه ویکی بسازه. شهریار جون ویکی جومفا از مدیا ویکی استفاده کرده که در حال حاضر بهترین ویکی ساز هست و ویکی پدیا رو هم با همون ساختن. اینم لینک بخش پشتیبانی فارسیش: http://www.mediawiki.org/wiki/MediaWiki/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام شهریار جان اینجا هم یه سر بزن: http://forum.joomina.ir/thread-683.html البته تو جومینا اسکریپت هم منتشر شده: http://www.joominascript.ir/1389/05/12/askript-vikidaerh-almaarf.html :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در مرداد 90 که سایت جومفا از آن استفاده کرده است : به این آدرس : ویکی جومفا من اسکریپت مورد نظر را دانلود کردم و آن را نصب کردم ( باید بدانید که سوا از جوملا نصب شده و باید یک جورایی جوملا را به آن اتصال داد ) بعد از نصب زبان فارسی را قبول می کنه ولی چند مشکل هست : 1. فونتش باید تنظیم بشه ؟ 2. کنترل پنلش کجاست ؟ ( آنطوری که من فهمیدم کنترل پنل خاصی نداره و از همان صفحات ویکی باید استفاده کنید ) ولی اگر اینطوریه چطور باید الحاقاتش را نصب نمود ؟ لطفا این ویکی را تست کنید و یا یک ویکی بهتر به بنده و کاربران معرفی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 90 سلام به نظر من این اسکریپت در حال حاضر بهترین و مناسب ترین مورد رایگان برای ساختن یک ویکی قدرتمند همچون ویکی پدیا هست. لینک بخش پشتیبانی رو بنده قبلاً دادم در همین تاپیک ، اینجا فکر نکنم دوستان طبق قوانین بتونن راهنماییتون کنند ، بهتره از همون لینک پیگیر باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز صفحه اولش فارسی هست و وقتی وارد پشتیبانیش می شی انگلیسی هست . به هر حال در قسمت اسکریپت ها مطر ح می کنم که می دونم همچین کاربری ندراه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 من فكر مبكنم مامبو از اسكريپت DokuWiki استفاده كرده چون اين اسكريپت فارسي هم شده و فكر ميكنم بهتر از ويكي مديا باشه ! من قبلا تست كردم كار كردن باهاش راحت ترم هست ! http://www.splitbrain.org/projects/dokuwiki به هر حال ميتونيد اين رو هم تست كنيد چون جزو بهترين هاست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در مرداد 90 1. آقای گنجی عزیز ممنون خوب الحاقی معرفی کردید فقط فارسی اون را از کجا باید دانلود کرد 2. چطور باید پلاگین هایش را نصب نمود ؟ و اینکه فکر نکنم که کنترل پنل خاصی داشته باشد و همه در همان صفحه اصلی سایت انجام می گیره و بدون ثبت نام کاربران می توانند متنی را ویرایش کرد . خوبه ساده و بدون دردسر اگر درست فهمیده باشم . و اینکه اون آدرسی که دادم برای مامبلرن نیست مال سایت جومفا هست که از wiki media استفاده کرده است . ظاهرا شما در این آدرس فارسی آن را برای دانلود گذاشته اید ولی : آدرسی که معرفی کرده اید ولی دوست عزیز فارسی که نیست و اینکه راست به چپ هم نیست و از همه مهمتر فونتش تاهوما نیست !!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 در همون انجمن شما را راهنمايي كردم و تصوير هم قرار دادم ولي براي بقيه دوستان هم قرار ميدهم ! در هنگام نصب هم ميتوانيد با انتخاب زبان فارسي مراحل نصب رو فارسي كنيد از منو كشويي سمت راست و بالا ميتوانيد fa را انتخاب كنيد ! بعد از اتمام نصب فايل اينستال دات پي اچ پي رو حذف و در سايت لاگين كنيد و روي دكمه ادمين كليك و وارد محيط مديريت شويد و در تنظيمات زبان فارسي را انتخاب و ذخيره كنيد ! به نظر من بهترين اسكريپت ايجاد سايت ويكي است و براي فونت ها هم اگر كمي با سي اس اس آشنا باشيد به راحتي ميتوانيد فونت ها را تاهوما كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر