علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 Swmenu آنقدر معروف است که نیازی به تعریف و تمجید ندارد ! اما برای آندسته از افرادی که کمتر با این افزونه آشنا هستند میگوییم که به کمک این افزونه قادر خواهید بود تا در سایت خود منو های آبشاری ، منو های عمودی باز شونده و ... ایجاد نمایید ! بسیاری از قالب ها هستند که امکان آبشاری نمودن منو ها را دارا نمیباشند برای این دسته از قالب ها این افزونه راحت ترین و بهترین راه حل است . این منو ساز قبلاً برای جوملا 1.5 توسط تیم جومینا به فارسی برای شما عزیزان ترجمه شده بود و امروز نسخه فارسی برای جوملا 1.6 و 1.7 را برای شما عزیزان برای دانلود می گذارم. در این کامپوننت زبان فارسی جزء زبانهای پیش فرض بوده و فقط تغییر در کد ها داده شده است و لذا جزء ترجمه های جومینا نبوده و مانند منوساز قبلی در سایت منتشر نمی گردد. توضیحات و اسکرین شات سایت سازنده دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در دی 90 با تشکر من این منوساز روی سایت زیر نصب کردم ولی هرکاری می کنم آبشاری نمی شه. البته توی پیشنمایش منوساز آبشاری رو نشون میده ولی در سایت اجرا نمی کنه. کسی می دونه مشکل از کجاست؟ www.isha.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام اگر درست نصب و تنظیم کرده باشید نباید مشکلی باشه ! احتمالا با افزونه ای تداخل داره ! افزونه هاتون رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در خرداد 91 آقای موذنی مثل اینکه لینک دانلود خراب شده !!! ممنون میشیم لینک رو اصلاح کنید به این افزونه نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 سلام تست کردم، لینک دانلود سالمه. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محدثه9 0 ارسال شده در آبان 91 سلام آقای موذنی این افزونه را برای نسخه 2.5 درست میکنید؟ خیلی نیاز دارم ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام این افزونه رو اقای موذنی فارسی کرده باید سایت سازنده نسخه سازگار با جوملا 2.5 رو منتشر کنه تا فارسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما Swmenu نسخه 8.0 برای جوملا 2.5 و 3 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر