raminramz 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من یه مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه که یکی از منو و مجموعه هام آدرسش به عنوان ساب دامین بیاد مثل این آدرس بخش موبایلش شده ساب دامین www.p30world.com mobile.p30world.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 شما کافیه در هاست اگر سی پنل هست به بخش Domains رفته و روی Subdomains کلیک کنید و سپس در روبروی Subdomains آدرس پیشوند را برای آن بگذارید مثلاً Mobile و در قسمت Document Root آدرس آن منو یا مجموعه را بهش بدهید البته بدون آدرس اصلی سایت و ذخیره کنید. دیگر می توانید آدرس آن ساب دومین را برای این گزینه آدرس دهی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود در ادامه صحبت های دوستم باید عرض کنم بعد از ایجاد ساب دومین یک پوشه با نام ساب دومین شما در روت هاست شما به وجود می آید . باید وارد آن پوشه شوید و سایت خود را انجا آپ کنید و مراحل را طی کنید . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 البته بنده هم این رو اضافه کنم که زیر دامننه بهتر از زیرپوشه هست چون امکانات شما در زیر دامنه بیشتره، مثلا می تونید sub.domain.com رو بندازید روی یه سرور دیگه و کارهای مختلف امنیتی دیگه اما مشکلش در مقایسه با زیرپوشه، بحث سشن ها است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 سلام ممنون که انقدر زود جوابمو دادید بازم به مشکل خوردم من برای هر ساب دامینم یه مدیریت محتوا نصب کردم تنظیمات htaccess برای قفل دامین رو که انجام دادم ساب دامینام خراب شد مجبور شدم جداگانه برای هر کدام یه htaccess درست کنم حالا یه بخش از سایت رو امتهانی با دستور شما انجام دادم به این مشکل خوردم آدرس بخش و منو: www.rzdownload.com/internet آدرس ساب دامینی که واسش ساختم internet.rzdownload.com ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود دوست عزیز لطفا برای تشکر از دکمه تشکر استفاده نماید . مشکل شما چی هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 شما کافیه در هاست اگر سی پنل هست به بخش Domains رفته و روی Subdomains کلیک کنید و سپس در روبروی Subdomains آدرس پیشوند را برای آن بگذارید مثلاً Mobile و در قسمت Document Root آدرس آن منو یا مجموعه را بهش بدهید البته بدون آدرس اصلی سایت و ذخیره کنید. دیگر می توانید آدرس آن ساب دومین را برای این گزینه آدرس دهی کنید این کارو کردم نشد شما به این آدرس برو internet.rzdownload.com من یکی از بخش های سایت رو همون طور که شما گفتید روی ساب دامین تنظیم کردمراهش رو پیدا کردم حالا باید هر دفعه سایتم رو اونجا آپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر دفعه که تغییر میدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود بله دوست عزیز . به طور مثال شما می خواهید یک ساب دومین بنام Mobile داشته باشید . ساب دویمن را ایجاد می کنید . وقتی ساب دومین را ایجاد کردید یک پوشه بنام ساب دویمن یعنی Mobile در بین پوشه های جوملا شما ایجاد میشود . روی پوشه کلیک کنید و پوشه را باز کنید . مشاهده می کنید که در پوشه هیچ گونه فایلی وجود ندارد . در داخل پوشه دکمه آپلود را می زنید و فایل سایت خود را که مربوط به Mobile میباشد را انجا آپلود می کنید و تغییرات را اعمال می کنید . سوالی بود در خدمتم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 آقا من با htaccess به مشگل بر میخورم همون زیر پوشه درست میکنم انشالله بعدا خدا حافظ همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود دوست عزیز متاسفانه بنده متوجه مشکل شما نشدم . مشکل شما چی هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 همه ی مشکلاتم بر طرف شد منتها هر وقت میرم تو این آدرس internet.rzdownload.com خود به خود میره رو این آدرس www.rzdownload.com/internet به خاطر تنظیمات htaccess هستش که www و index.php رو قفل کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام این کار بخاطر تنظیمات اچ تی اکسس هستش /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 آره نشد کاریش کنم بهتر شد کلا طرحم هم طرح مناسبی نبود عوضش کردم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر