dosib 0 ارسال شده در دی 90 آقا من کيوننا فارسي رو دارم ولي منوهاي تباش توي سايت انگليسيه چکارش بايد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز در توشتن تاپیک در مکان مناسب دقت کنید جای تاپیک شما در قسمت مشکلات هست! در مورد مشکلتون دموی آنلاین قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز در توشتن تاپیک در مکان مناسب دقت کنید جای تاپیک شما در قسمت مشکلات هست! در مورد مشکلتون دموی آنلاین قرار بدید. يعني هيچ کسي نميدونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز از کدام نسخه استفاده می کنید؟ از کجا دانلود کردید؟ همانطور که جناب مرادی اشاره کردند دمو آنلاین بزارید تا مشکلتون بهتر بررسی شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در دی 90 خودم فهميدم با نصب کيوننا يک منوي ااصلي هم باهاش ساخته ميشه بايد منوها رو فارسي کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر