Fased Shod ! 207 ارسال شده در آذر 90 با سلام. من کامپوننت sh404sef را نصب کردم ولی سه مشکل دارم. 1.در بعضی از منو ها که لایوت را لیست گذاشه ام ، در آخر آدرس layout=list را نمایش می دهد. مثلا یکی از آدرس ها این می شود: example.com/section.html?layout=list چه کار کنم تا layout=list از آدرس حذف شود؟ (می خواهم لایوت هم لیست باشد.) 2. در کامپوننت xmap بعد از نام مستعار خود به خود 1 اضافه می شود.(در منو اضافه اش کرده ام.) این چیست؟ ID هست؟ شناسه؟ مثلا در یکی از آدرس ها اینطوری است: example.com/sitemap-1.html چگونه 1- را از آدرس حذف کنیم؟ 3.در یکی از آیتم های منو ، تماس با ما را اضافه کرده ام. ولی نمی دانم چرا آدرس اینطوری نمایش داده می شود: example.com/Contact-US/Contact-US.html چه کار کنم تا Contact-US اولی از آدرس حذف شود؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام من الان تو سایتتون www.matlabha.ir رفتم مشکلی ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 سلام. سایت من مشکلی ندارد. من این را در یک سایت دیگه از دوستان نصب کردم. آدرسش: http://www.ffxprosignal959.com/ خیلی ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 جوابی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر