M K 2 3 ارسال شده در آذر 90 سلام من بسته جوملا تگ رو نصب کردم ودرست هم کار میده فقط یک مشکل داریم اینکه به جای اینکه بعد از اسم سایت تگ رو بیاره به صورت : www.site.com/component/tag/جوملا میخوام به این شکل بشه : www.site.com/tag/جوملا ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام باید از افزونه های SEF سازگار با این افزونه تگ استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آذر 90 با تشکر از شما چه بسته ای ؟ لینکی موجود هست مرحمت نمایید ؟! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام شما پلاگین sef مربوط به این افزونه رو فعال کردید؟؟ نمونه این افزونه در سایت زیر هست : http://takwd.ir/ و به درستی کار میکنه و همون چیزی هست که شما مد نظر دارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 سلام و با سپاس از شما. سئو رو فعال کردم ولی احساس میکنم از نظر ایندکس نه تنها پیشفت نداشتیم بلکه عقب گرد هم داشتیم. به نظر شما چکار باید بکنیم؟ یا علی مدد...:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام میتونید دلیلی بر این حرفتون بیارید /. @ کمی تول میکشه تا آدرسهای قبلی شما از کوگل پاک بشن و آدرس های جدید جای اون هارو بگیرند. یا جق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 درود آره قبلا برای یک کیورد خاص ما در صفحه 5-7 بودیم اما حالا تا صفحه 40 هیچ خبری نیست! حجم بازدید ورودی از جستجو بسیار پایین است.:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما باید روی مطالب بیشتر تمرکز کنید مطالبی قرار بدید که بازدید کننده رو وارد سایت شما کنه مطالب جدید و پربازدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 درود دقیقا روی همین موضوع متمرکز شده ایم مطالب پرمخاطب و تازه! اما خراب شدن ایندکس ها بسیار به کار ما ضربه زده است. و یک موضوع اینکه گاهی اوقات تگها بدع از کلیک کردن به صفحه 404 منتقل می شوند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 نگران نباشید پس از مدتی گوگل لینک های سایت شما رو دوباره ایندکس میکنه در مورد صفحه 404 هم مشکل از افزونه sef هستش احتمالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر