morteza.pr 0 ارسال شده در آذر 90 بسم الله ... سلام و عرض ادب با برنامه xampp ، آخرین نسخه جوملا موجود در سایت رو در لوکال نصب کردم ولی پس از نصب ارورهای زیر رو نشون میده . من بیشتر سایتهای جوملا رو برای حل مشکلم دیدم ولی هیچ کدومشون راه حل درستی ارائه نکردن و تنها راه حلی که ارائه کرده بودن این بود که php.ini رو به صورت زير error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE ست کنیم و سپس آپاچي را ريستارت کنيد در حالی که این روش هم تأثیری در حل مشکل نداشت دوستان عزیز خواهش دارم اگه راه حلی دارید حتما راهنمایی کنید چون کارم خیلی گیره ارادتمند - يا علي مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما او چیزی که من فقط از پستهای خودم یادمه اینه که 10 با تا بحال برای این مشکل پاسخ داده ام دوست عزیز لطفا ابتدا جستجو نمایید . اما به هر حال ... وارد فایل php.ini در xamp بشید و دنبال این گزینه بگردید display_errors = On و آن را برابر off قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza.pr 0 ارسال شده در آذر 90 بسم الله ... سلام و عرض ادب ممنونم از پاسخگویی شما من ابتدا در تالار سرچ کردم ولی ندیدم موضوعی در این باره و اگر تکراری هست عذرخواهی میکنم . راه حلی که ارائه کردید رو امتحان کردم ولی باز مشکلم حل نشد و همچنان ارور ها می آیند . راه دیگری وجود ندارد و یا برنامه لوکال هاست مخصوص جوملا یا بهتر از xampp وجود ندارد تا تست کنیم؟ ارادتمند - یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام این تاپیک رو مطالعه بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-8818.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza.pr 0 ارسال شده در دی 90 بسم الله ... سلام و عرض ادب تمام راههایی که فرموده بودید رو رفتم و نتیجه ای نداد و همچنان ارور ها نشون داده میشن . خواهش دارم اگر راه دیگری هست بفرمایید تا انجام بدم . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از سیستم ومپ استفاده کنید... (در انجمن معرفی شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزيز اين بلا به سر من هم اومده با انواع نرم افزار امتحان كردم ولي جواب نداد. تنها برنامه اي كه با جولا سازگاره و اين ارور ها رو نميده WampServer هستش. اينو نصب كن و جوملا رو ، رو اون سوار كن صدرصد جواب مي گيري. موفق باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر