رفتن به مطلب
robat2153

مشکل در انتقال جوملا از لوکال به هاست

پست های پیشنهاد شده

سلام-دوستان من یک سوال دارم اونم اینه که برای انتقال به هاست ابتدا باید روی هاست برنامه جوملا را بریزیم وبعداکسترک نصبش کنیم بعدش ازلوکال ومپسرورمون دو تا فایل جوملا ودیتابیس زیپ کنیم سپس توی مسیر روت هاستمون فایل جوملا اپلود وسپس اکسترکت کنیم که جانشین فایلای قبل که نصب کردیم میشه و سپس فایل دیتا بیس را در دیتا بیس هاست که قبلا فایلای جوملا در ان قرار گرفته بریزیم اگه این طوره من هم این کارو کردم اما یک سری ارور داد که مثلا چندتا فایل دیتابیس وجود داره و غیره منم یک دیتا بیس جدید درست کردم و فایلا رو توی اون ریختم و ارورم نداد و تو تنظیمات configration phpهم تنظیمات دیتا بیسرو به دیتا بیس جدید دادم وغیره سپس که خواستم سایتمو باز کنم نشد باز دوباره همون دیتا بیس قبلی رو تو تنظیماتپی اچ پی دادم درست شد ولی بازم تنظیمات دفعه اول سایتم نشون میده سایت جدیدم که تو سیستمم طراحی کردم نشون نمیده الان مشکلم اینه که ایا باید فایل دیتا بیسم تو همون دیتا بیسی که جوملا رو توی هاست نصب کردم اپلود کنم یا نه و اگر اینه چرا پس ارور میده که فایلات قبلا وجودداره و وقتی سایتمو باز میکنم تغیرات انجام نمیشه و سایتی که طراحی کردم رو نشون نمیده همون سایت پیشفرض نصب جوملا هست

حل شد:thankyou::thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز

بهترین و آسانترین راه برای انتقال سایت از لوکال به هاست استفاده از کامپوننت ساخت بسته نصبی از جوملا است که لینکشو در زیر قرار دادم

http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/115-akeebabackup-joolma-instalation.html

آرزومند آرزوهایتان

لینک به ارسال

من یک بکاپ از سایتم گرفتم و این یعنی اینکه فولدر installation رو پاک کردم و همونجوری با akeeba بکاپ ازش گرفتم.

حالا هم فایل زیپشو import کردم رو هاست اما برا نصبش آدرس هاستم رو میدم اما ارور 404 میده.

در ضمن دوستان من تازه کار با جوملا رو شروع کردم و خیلی حرفه ای نیستم:thankyou:

لینک به ارسال

من از سایت لوکالم با همون بسته نصبی akeeba یه بکاپ گرفتم میشه لطفا بگین حالا برا ی انتقال این بسته نصبی به هاست باید چیکار کنم....

لطفا لطفا کمک کمک:D

آخه کارم خیلی گیر همینه:s

لینک به ارسال

دوست عزیز

یه راه خیلی آسان هست که من همیشه از این راه استفاده می کنم.

کل فولدر سایتتون رو در لوکال zip کنید.

بعد در phpmyadmin از دیتابیس سایتتون یه export بگیرید.

حالا به هاست برید. فایل زیپ رو آپلود کنید و extract کنید. بعد یه دیتابیس و یوزر بسازید و به هم متصل کنید. حالا به phpmyadmin برید و درون دیتابیسی که ساختید، اون فایلی که از دیتابیس لوکال export گرفته بودید، import کنید.

حالا به سراغ فایل configuration.php برید. مقادیر var $user='' , var $password='' و var $db='' را مطابق با ساخته شده ها تغییر دهید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...