s1r101 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت همگی من یک مشکلی که دارم اینه که سایت من با مرورگر های firefox,chrome,opera مشکلی نداره و درست به همون صورتی که خودم طراحی کردم میاد اما با اکسپلورر نه مطالب صفحه اصلی میاد نه منو هایی که تو سمت راست هستند خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه آخه خیلی نیاز دارم آدرس سایت من:dehkadeh22.ir میتونید مثلا فرق اکسپلورر با بقیه مرگر ها کاملا مشاهده کنید فکر کنم از نصب پلاگین هه و ماژول های نا مرغوب باشه اما تک تک تا جایی که شد غیر فعال کردم اما بازن با اکسپلورر مشکل داره قالبمم عوض کردم فایده نداشت قبلا این مشکلو نداشتم نمیدونم چرا یک دفعه این طوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام . درود نه از افزونه ها نیست از اکسپلورر چند استفاده می کنید ؟ مطلب زیر را مطالعه فرماید : در طی سالیان اخیر (html, CSS, Java, PHP …) زبانهاي مختلفی براي کدنویسی صفحات وب ایجاد شده اند تلاشهایی براي هماهنگ سازي و استاندارد کردن آنها شده است. همچنین فعالیت هایی به منظور هماهنگی مبدل هاي وب (مرورگر ها) انجام شده است که تا حدي موفقیت آمیز بوده است اما در برخی مواقع مارا دچار مشکل هاي آنرا تست می کنید و نتیجه opera طراحی می کنید و با مرورگر html جدي می کند. فرض کنید قالبی را به زبان Internet دلخواهی می گیرید. اما زمانی که این قالب را روي وبسایت خود آپلود می کنید کاربري با مرورگر آنرا مشاهده می کند و شاهد به هم ریختگی آن می شود. علت بروز این مساله تعریف متفاوت این مرورگر explorer است. براي مقابله با این مشکل راه هاي زیادي وجود دارد. در درجه اول (Tags) ها از فاصله ها در برخی تگ ها تست کنید. به عبارت فنی قالب خود را براي Internet Explorer پیشنهاد می شود در طول ساخت آنرا با مرورگر این مرورگر بسازید. به احتمال زیاد با این قالب با دیگر مرورگرها هماهنگ خواهد بود. راه حل دوم درج برخی کد ها در بود Internet Explorer ه-ک می کنند تا در صورتی که مرورگر مخاطب IE قالب است که به اصطلاح قالب را براي آنرا به صورت دیگري که دلخواه ما است نمایش دهد و ... سوالی بود در خدمتم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام . درود نه از افزونه ها نیست از اکسپلورر چند استفاده می کنید ؟ مطلب زیر را مطالعه فرماید : در طی سالیان اخیر (html' date=' CSS, Java, PHP …) زبانهاي مختلفی براي کدنویسی صفحات وب ایجاد شده اند تلاشهایی براي هماهنگ سازي و استاندارد کردن آنها شده است. همچنین فعالیت هایی به منظور هماهنگی مبدل هاي وب (مرورگر ها) انجام شده است که تا حدي موفقیت آمیز بوده است اما در برخی مواقع مارا دچار مشکل هاي آنرا تست می کنید و نتیجه opera طراحی می کنید و با مرورگر html جدي می کند. فرض کنید قالبی را به زبان Internet دلخواهی می گیرید. اما زمانی که این قالب را روي وبسایت خود آپلود می کنید کاربري با مرورگر آنرا مشاهده می کند و شاهد به هم ریختگی آن می شود. علت بروز این مساله تعریف متفاوت این مرورگر explorer است. براي مقابله با این مشکل راه هاي زیادي وجود دارد. در درجه اول (Tags) ها از فاصله ها در برخی تگ ها تست کنید. به عبارت فنی قالب خود را براي Internet Explorer پیشنهاد می شود در طول ساخت آنرا با مرورگر این مرورگر بسازید. به احتمال زیاد با این قالب با دیگر مرورگرها هماهنگ خواهد بود. راه حل دوم درج برخی کد ها در بود Internet Explorer ه-ک می کنند تا در صورتی که مرورگر مخاطب IE قالب است که به اصطلاح قالب را براي آنرا به صورت دیگري که دلخواه ما است نمایش دهد و ... سوالی بود در خدمتم موفق باشید [/quote'] با سلام و عرض ادب خدمت شما من از اکسپلورر 8 استفاده میکنم با 7 و 9 هم همین مشکلو داره آخه میدونید تا 2 هفته پیش همچین مشکلی با همین قالب نداشت اما یک دفعه این طوری شده خواهش میکنم اگه میتونید کامل راهنمایی کنید که الان باید چی کار کنم خدا خیرتون بده با سلام . درود نه از افزونه ها نیست از اکسپلورر چند استفاده می کنید ؟ مطلب زیر را مطالعه فرماید : در طی سالیان اخیر (html' date=' CSS, Java, PHP …) زبانهاي مختلفی براي کدنویسی صفحات وب ایجاد شده اند تلاشهایی براي هماهنگ سازي و استاندارد کردن آنها شده است. همچنین فعالیت هایی به منظور هماهنگی مبدل هاي وب (مرورگر ها) انجام شده است که تا حدي موفقیت آمیز بوده است اما در برخی مواقع مارا دچار مشکل هاي آنرا تست می کنید و نتیجه opera طراحی می کنید و با مرورگر html جدي می کند. فرض کنید قالبی را به زبان Internet دلخواهی می گیرید. اما زمانی که این قالب را روي وبسایت خود آپلود می کنید کاربري با مرورگر آنرا مشاهده می کند و شاهد به هم ریختگی آن می شود. علت بروز این مساله تعریف متفاوت این مرورگر explorer است. براي مقابله با این مشکل راه هاي زیادي وجود دارد. در درجه اول (Tags) ها از فاصله ها در برخی تگ ها تست کنید. به عبارت فنی قالب خود را براي Internet Explorer پیشنهاد می شود در طول ساخت آنرا با مرورگر این مرورگر بسازید. به احتمال زیاد با این قالب با دیگر مرورگرها هماهنگ خواهد بود. راه حل دوم درج برخی کد ها در بود Internet Explorer ه-ک می کنند تا در صورتی که مرورگر مخاطب IE قالب است که به اصطلاح قالب را براي آنرا به صورت دیگري که دلخواه ما است نمایش دهد و ... سوالی بود در خدمتم موفق باشید [/quote'] با سلام و عرض ادب خدمت شما من از اکسپلورر 8 استفاده میکنم با 7 و 9 هم همین مشکلو داره آخه میدونید تا 2 هفته پیش همچین مشکلی با همین قالب نداشت اما یک دفعه این طوری شده خواهش میکنم اگه میتونید کامل راهنمایی کنید که الان باید چی کار کنم خدا خیرتون بده در واقه میدونید مشکل من به هم ریختگی سایتم که نیست اون طوری که شما فکر میکنید و با فونت ها مشکل نداره بیشتر مشکل من به خاطر غیب شده و نیامدن مطالب و منو های سمت راست در صفحه اصلی و کلیه صفحات میباشد مثلا مطالب صفحه اصلی در اکسپلورر اصلا غیب میشود و منو های سمت راست من هم غیب می شود و من دیگر مشکل خاصی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام این احتمال هست که شما افزونه ای رو نصب کرده باشید و ناسازگار باشه تمام افزونه ها رو غیرفعال کنید شاید هم مطلبی رو از ورد کپی پیست کرده باشید که در این صورت با مشکل مواجه شدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام تمامی راه حل های اساتید رو استفاده کنید و یک راه حل دیگه هم هست که امکان دارد مشکل شما با آن حل شود: شما مطالب سایت تان را یکی یکی بررسی کنید مخصوصاً مطالبی که ممکن است از سایتی دیگری یا از محیط اینترنت کپی کرده باشید. ویرایش مطالب و با HTML نگاه کنید در صورت وجود کدهای اضافی و ... مطالب رو تو نوت پد کپی کنید دوباره از محیط نوت پد کپی بگیرید و مطلب تون رو نشر کنید. مطلب قبلی رو حذف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 با سلام تمامی راه حل های اساتید رو استفاده کنید و یک راه حل دیگه هم هست که امکان دارد مشکل شما با آن حل شود: شما مطالب سایت تان را یکی یکی بررسی کنید مخصوصاً مطالبی که ممکن است از سایتی دیگری یا از محیط اینترنت کپی کرده باشید. ویرایش مطالب و با HTML نگاه کنید در صورت وجود کدهای اضافی و ... مطالب رو تو نوت پد کپی کنید دوباره از محیط نوت پد کپی بگیرید و مطلب تون رو نشر کنید. مطلب قبلی رو حذف کنید. احتمال این مشکل کمه چون اگه اینطور بود با بقیه مرورگرها هم مشکل نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام تمامی راه حل های اساتید رو استفاده کنید و یک راه حل دیگه هم هست که امکان دارد مشکل شما با آن حل شود: شما مطالب سایت تان را یکی یکی بررسی کنید مخصوصاً مطالبی که ممکن است از سایتی دیگری یا از محیط اینترنت کپی کرده باشید. ویرایش مطالب و با HTML نگاه کنید در صورت وجود کدهای اضافی و ... مطالب رو تو نوت پد کپی کنید دوباره از محیط نوت پد کپی بگیرید و مطلب تون رو نشر کنید. مطلب قبلی رو حذف کنید. احتمال این مشکل کمه چون اگه اینطور بود با بقیه مرورگرها هم مشکل نداشت چون من همچین مشکلی را خودم تجربه کرده بودم و در تمام مرورگرها باز می شد ولی در اکسپلورر فقط بالای سایت لود می شد و بقیه قسمت های سایت لود نمی شد مشکل را اینطور حل کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 به تاپیک زیر یه سر بزن http://forum.joomina.ir/thread-9119-post-51332.html#pid51332 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر