alihz2006 1 ارسال شده در آذر 90 با سلام به همگی دوستان من سه تا موقعیت جدید زیر breadcumb تعریف کردم .ولی وقتی ماژول توش قرار می دم همه چی به هم میریزه . این دموی سایت: zonouz.x10.bz البته من زیاد حرفه ای نیستم .لطفا اگه کسی راه حل رو می دونه یا اگه کدی لازم داره، کامل توضیح بده ممنون می شم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود دوست عزیز با استفاده از دستور sitename.com/?tp=3 یک موقعیت بهتر برای افزونه های خود انتخاب نماید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام به احتمال زیاد قالب تون به درستی فارسی سازی نشده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام قالبتون مشکل داره باید راست چین بشه برای تعریف موقعیت باید دایو های مربوطه رو هم به قالب اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در دی 90 دوست عزيز من سايتتون رو ديدم. سايت خوبي داريد ولي يه اشكالي داره و اون هم اينكه كاملا فارسي نشده. براي اينكار بهتره ايت كد رو تو اولين بخش css قالب سايتتون پياده كنيد. direction: rtl; بعد كليه جاهاييكه به اين صورت هستند: float:left; text-align:left; تبديل به right كنيد. البته اين كلي هست. مواظب باشيد كل قالبتون به هم نريزه. وقبلا يه پشتيبان از قالب برداريد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 قالبتون باید فارسی و راست چین بشه و همچنین برای ایجاد موقعیت جدید باید دقت کنید میتونید قالب رو بزارید تا براتون فارسی کنم و یا موقعیت جدید اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر