kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام ما افزونه زرین جومینا را نصب کردیم امکان داره روش کار باهاش را توضیح دهید ؟ ما پلاگین و کامپونت را فعال کردیم و اومدیم یک مطلب قرار دادیم اما سایت شکل زیر شد . http://up9.iranblog.com/images/u7wy0mb6zu8rqe7bzdy.jpg راه چاره چیه ؟ این قیمت را باید چه طوری و و کجا درج کنیم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 90 با سلام این خطا به این دلیل اتفاق می فته که کالایی که شما در این صفحه درج کردید وجود نداره لطفا در درج کالا ها دقت فرمایید با تشکر :thankyou::afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود خوب چه طوری باید کالا تعریف کنیم ؟ لطفا آموزش کار کردن باهاش را توضیح دهید ممنون میشم دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز افزونه خیلی پیچیده ای نیست فکر نکنم نیازی به آموزش داشته باشه با کمی کار کردن راه میوفتید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود . خوب نشد . بنده چه طوری باید کالا و قیمت کالا تعریف کنم ؟ دوستان یک راهنمایی کوچ بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در تیر 91 من وقتی کامپوننت رو نصب می کنم در منو ها چیزی نمیبینم که به این فروشگاه اختصاص بدم . قابل تعریف نیست اصلا برای یک منو. بعد هم بعد از نصب کلیه تصاویر را لود نمی کند . بر روی پرداخت پاسارگاد هم کلیک می کنی ارور 404 می دهد. دوستان کسی تست کرده این افزونه رو ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zero0o 0 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز افزونه خیلی پیچیده ای نیست فکر نکنم نیازی به آموزش داشته باشه با کمی کار کردن راه میوفتید آرزومند آرزوهایتان با سلام این کامپوننت در لیست آیتم های منو دیده نمیشه مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehnoosh 1 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز افزونه خیلی پیچیده ای نیست فکر نکنم نیازی به آموزش داشته باشه با کمی کار کردن راه میوفتید آرزومند آرزوهایتان با سلام این کامپوننت در لیست آیتم های منو دیده نمیشه مشکل از کجاست؟ منم این مشکل رو دارم. کامپوننت رو در لیست آیتم های منو نمایش نمیده. لطف کنید یه آموزش کلی هم درمورد این کامپوننت بذارید. خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر