alireza10025 6 ارسال شده در آذر 90 با سلام دوستان من بالاخره با راهنمائیهای دوستان موفق شدم کامپوننت تبادل لینک را در سایت راه اندازی کنم الان نمیدونم باید غیر از منو تبادل لینکی که ایجاد کرده ام منو دیگه ای برای لینک دوستان ایجاد کنم یانه ؟ البته من یه لینک دوستان دارم ولی این لینکها مال تبادل لینک دستی بوده وبرای تبادل لینک جدیدم منو جدیدی معرفی نکردم لطفا امتحانی هم که شده یکی دوستان تو سایت من تبادل لینک کنه من از صحت اون مطمئن بشم www.negarstan.com منتظر لطف اساتید محترم هستم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز من الان سایت شما رو دیدم منویی که با عنوان تبادل لینک ایجاد کردید کامله و نیازی به ایجاد منوی دیگه ای ندارید وقتی روی منوی تبادل لینک کلیک می کنید در بالای صفحه باز شده منوهای خانه | افزودن لينك | بررسي وضعيت لينك | پيشنهاد سايت وجود داره در وسط صفحه قوانین و در پایین صفحه لینک دوستان قرار داره می بینید که این منو خودش کامله و نیازی به منوی دیگه ای نداره امیدوارم مطلب بالا در حل مشکل شما مفید واقع شده باشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر