fheh2007 0 ارسال شده در آذر 90 دوستان سلام من در سایت گالری عکس گذاشته ام برای تغییر عکسها بایستی انها را در سایز خاصی قرار دهم تا به اندازه گالری باشد اما خیلی این کار برام سخت شده ببینید نرم افزار های متعددی برای تغییر سایز عکس استفاده میکنم ولی هر کارمیکنم وقتی سیو میکنم میبینم هیچی سایز عکس تغییر نکرده باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 افزونه های متعددی هستند که خیلی راحت براتون این کار رو انجام می دن. مثلا از پلاگین Very Simple Image Gallery یا CSS Gallery می تونید استفده کنید. شما چه گالری عکسی استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در آذر 90 یعنی این افزونه ها خودشون سایز را متناسب می کنند ؟ در صورت امکان نحوه کار با این افزونه ها و دانلود ان برا برایم بگذارید ممنون میشم گالری من اینه: mod_ariimageslider نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 در جوملای انگلیسی افزون های این بخش رو ببینید کدومشون به کارتون میاد. مثلا Very Simple Image Gallery رو از این صفحه در پایینش با انتخاب نسخه جوملا می تونید دانلود کنید و آموزشش رو هم مرحله به مرحله کامل گذاشته! این جزو ساده ترین پلاگین های برای گالری و البته طرح و افکت خاصی نداره و تنظیماتشم خیلی سادس. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر