Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آذر 90 من این پلاگین را نصب کردم ولی وقتی روی play آهنگ کلیک میشود پنجره دانلود ظاهر میشه و آهنگ پخش نمیشه ، دوستان راهنمایی بفرمایند که مشکل از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 من این پلاگین را نصب کردم ولی وقتی روی play آهنگ کلیک میشود پنجره دانلود ظاهر میشه و آهنگ پخش نمیشه ، دوستان راهنمایی بفرمایند که مشکل از کجاست ؟ سلام با همه مرورگر ها مشکل داری؟ نیاز به فلش پلیر نداره؟ اگه افزونش تجاری نیست قرار بده چک کنم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 این مشکل می تونه مربوط به دانلود منیجر شما باشه با سیستم های دیگه هم تست کنید در ضمن قرار دادن دمو فراموش نشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آذر 90 اینم سایت سازنده و دموی آن : http://www.dotcomdevelopment.com/joomla/joomla-downloads/plugins/31-mp3-browser-for-joomla-1-5 در ضمن با IE , Opera درست کار میکنه و با firefox 8.0.1 این مشکل پیش میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر