canadaexpert 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من یک سوال داشتم. در افزونه Rs Form آیا میتوان با روشی همه ایمیل افرادی که فرم پر کرده اند را به روشی ساده به دست آورد و سپس به همه آنها در یک مرحله ایمیل ارسال کرد؟ من فرمی در وب سایت "مهاجرت کانادا" طراحی کرده ام و تا الان بیش از ۱۰۰۰ تا فرم پر شده است. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام فکر نمی کنم این افزونه دارای همچین خاصیتی باشه شاید با کدنویسی بشه همچین اطلاعاتی رو ازش استخراج کرد بهتر با دوستان برنامه نویس صحبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام این امکان به طور پیش فرض وجود نداره ولی میتونید ایمیل ها رو خروجی اکسل بگیرید و با افزونه ارسال ایمیلی که امکان ایمپورت اکسل داشته باشه برای کاربراتون ایمیل ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من یک سوال داشتم. در افزونه Rs Form آیا میتوان با روشی همه ایمیل افرادی که فرم پر کرده اند را به روشی ساده به دست آورد و سپس به همه آنها در یک مرحله ایمیل ارسال کرد؟ من فرمی در وب سایت "مهاجرت کانادا" طراحی کرده ام و تا الان بیش از ۱۰۰۰ تا فرم پر شده است. با سپاس آیا چنین افزونه است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آذر 90 شما میتوانید خروجی اکسل بگیری و در اکسل براحتی همه ایمیها را داری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام منظور اقای مرادی این بود که توسط خود افزونه خروجی اکسل بگیری بعد با افزونه های ارسال ایمیل که قابلیت ایمپورت کردن فایل اکسل رو دارن برای همه اوتا ایمیل بفرستی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر