رفتن به مطلب
armin121

ارتقا از 1.5.11 به 1.5.20

پست های پیشنهاد شده

دوستان می خوام یک سایت رو از 1.5.11 به 1.5.20 آپدیت کنم. لطفا راهنمایی کنید که چه فایلی رو دانلود کنم .لینکش رو لطفا بذارید. کاملا گیج شدم

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من مستقیم از 11 به 20 را تا حالا ندیدم

شاید بهتر باشه که آپدیتها را در سایت جوملا پیدا کنی و یکی یکی آپدیت کنی تا به 20 برسی

در ضمن بک آپ یادت نره

لینک به ارسال

سلام دوست عزیز

بسته بروز رسانی از 11 به 20 وجود داره عزیز

از طریق لینک زیر می تونید به بسته های بروز رسانی جوملا دسترسی داشته باشید:

http://joomlacode.org/gf/project/joomla/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=5325

اگر هاستتون لینوکسی هست فایلی رو بگیرید که با پسوند .tar.gz هست و اگر از هاست ویندوزی یا سایر سیستم عاملها استفاده می کنید فایلی رو بگیرید که با پسوند zip هست

پیروز باشید

لینک به ارسال

سلام

اگر ما روی 1.5.11 یک بسته کامل ورژن 1.5.20 رو اکستراکت و replace کنیم و در آخر پوشه installation رو پاک کنیم امکان پذیر هست؟

من این کار رو زیاد کردم ورژن جوملا هم تغییر کرده.

مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به ارسال

سلام

اگر ما روی 1.5.11 یک بسته کامل ورژن 1.5.20 رو اکستراکت و replace کنیم و در آخر پوشه installation رو پاک کنیم امکان پذیر هست؟

من این کار رو زیاد کردم ورژن جوملا هم تغییر کرده.

مشکلی پیش نمیاد؟

سلام و درود

نه اصلا مشکلی پیش نمیاد به شرطی که شما فایل بروز رسانی رو دریافت کنید (نه پک اصلی جوملا رو) و اون بسته بروزرسانی رو در روت هاست یا جایی که پک جوملا مثلا 1.5.11 رو قبلا آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید

شما وقتی فایل بروز رسانی مثلا Joomla_1.5.11_to_1.5.20 رو دانلود می کنید یک فایل فشرده به شما می ده و شما کافیه اون فایل فشرده رو در روت هاست یا هر جاییش که نسخه قبلی جوملا رو آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید (اینطوری فایلهایی که بروز شدن خودبخود جایگزین فایلهای قبلی می شن)

در ضمن در بسته های بروز رسانی فایل installation وجود نداره.

پیروز باشید

لینک به ارسال

نه اصلا مشکلی پیش نمیاد به شرطی که شما فایل بروز رسانی رو دریافت کنید (نه پک اصلی جوملا رو) و اون بسته بروزرسانی رو در روت هاست یا جایی که پک جوملا مثلا 1.5.11 رو قبلا آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید

شما وقتی فایل بروز رسانی مثلا Joomla_1.5.11_to_1.5.20 رو دانلود می کنید یک فایل فشرده به شما می ده و شما کافیه اون فایل فشرده رو در روت هاست یا هر جاییش که نسخه قبلی جوملا رو آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید (اینطوری فایلهایی که بروز شدن خودبخود جایگزین فایلهای قبلی می شن)

سلام

دوست عزیز ایون که خودم هم میدونم.

منظور من این بود بود که آیا میشه بجای بروز رسانی پک اصلی رو جایگزین کنیم؟

مثلاً ما ورژن 1.510 رو داریم و بسته بروزرسانیش دم دست نیست. امکانش هست که یک پک کامل جوملا 1.5.20 رو روش اکستراکت کنیم؟ (پک اصلی)

من این کار رو قبلا کردم فقط می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به ارسال

سلام

دوست عزیز ایون که خودم هم میدونم.

منظور من این بود بود که آیا میشه بجای بروز رسانی پک اصلی رو جایگزین کنیم؟

مثلاً ما ورژن 1.510 رو داریم و بسته بروزرسانیش دم دست نیست. امکانش هست که یک پک کامل جوملا 1.5.20 رو روش اکستراکت کنیم؟ (پک اصلی)

من این کار رو قبلا کردم فقط می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟

با سلام

معین جان هیچ مشکلی پیش نمیاد /

فقط یه چیزی فایل های قبلی جوملا رو پاک نکنی ها ! { چون این کار بکنی هر چی ایکستنشن نصب کردی می پرند }

آخر سرم پوشه اینستال رو پاک کن

موفق باشید

یا علی

لینک به ارسال

من دقیقاً همین کار رو می کنم یعنی جوملا چه انگلیسی چه فارسی هر ورژنی باشه یک پک کامل جوملا فارسی از آخرین نسخه روش اکستراکت می کنم و در آخر هم پوشه installation رو پاک می کنم.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...