armin121 1 ارسال شده در شهریور 89 دوستان می خوام یک سایت رو از 1.5.11 به 1.5.20 آپدیت کنم. لطفا راهنمایی کنید که چه فایلی رو دانلود کنم .لینکش رو لطفا بذارید. کاملا گیج شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 من مستقیم از 11 به 20 را تا حالا ندیدم شاید بهتر باشه که آپدیتها را در سایت جوملا پیدا کنی و یکی یکی آپدیت کنی تا به 20 برسیدر ضمن بک آپ یادت نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز بسته بروز رسانی از 11 به 20 وجود داره عزیز از طریق لینک زیر می تونید به بسته های بروز رسانی جوملا دسترسی داشته باشید: http://joomlacode.org/gf/project/joomla/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=5325 اگر هاستتون لینوکسی هست فایلی رو بگیرید که با پسوند .tar.gz هست و اگر از هاست ویندوزی یا سایر سیستم عاملها استفاده می کنید فایلی رو بگیرید که با پسوند zip هست پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام اگر ما روی 1.5.11 یک بسته کامل ورژن 1.5.20 رو اکستراکت و replace کنیم و در آخر پوشه installation رو پاک کنیم امکان پذیر هست؟ من این کار رو زیاد کردم ورژن جوملا هم تغییر کرده. مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در شهریور 89 تا جایی که من اطلاع دارم ، نه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام اگر ما روی 1.5.11 یک بسته کامل ورژن 1.5.20 رو اکستراکت و replace کنیم و در آخر پوشه installation رو پاک کنیم امکان پذیر هست؟ من این کار رو زیاد کردم ورژن جوملا هم تغییر کرده. مشکلی پیش نمیاد؟ سلام و درود نه اصلا مشکلی پیش نمیاد به شرطی که شما فایل بروز رسانی رو دریافت کنید (نه پک اصلی جوملا رو) و اون بسته بروزرسانی رو در روت هاست یا جایی که پک جوملا مثلا 1.5.11 رو قبلا آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید شما وقتی فایل بروز رسانی مثلا Joomla_1.5.11_to_1.5.20 رو دانلود می کنید یک فایل فشرده به شما می ده و شما کافیه اون فایل فشرده رو در روت هاست یا هر جاییش که نسخه قبلی جوملا رو آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید (اینطوری فایلهایی که بروز شدن خودبخود جایگزین فایلهای قبلی می شن) در ضمن در بسته های بروز رسانی فایل installation وجود نداره. پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 نه اصلا مشکلی پیش نمیاد به شرطی که شما فایل بروز رسانی رو دریافت کنید (نه پک اصلی جوملا رو) و اون بسته بروزرسانی رو در روت هاست یا جایی که پک جوملا مثلا 1.5.11 رو قبلا آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید شما وقتی فایل بروز رسانی مثلا Joomla_1.5.11_to_1.5.20 رو دانلود می کنید یک فایل فشرده به شما می ده و شما کافیه اون فایل فشرده رو در روت هاست یا هر جاییش که نسخه قبلی جوملا رو آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید (اینطوری فایلهایی که بروز شدن خودبخود جایگزین فایلهای قبلی می شن) در ضمن در بسته های بروز رسانی فایل installation وجود نداره. سلام دوست عزیز ایون که خودم هم میدونم. منظور من این بود بود که آیا میشه بجای بروز رسانی پک اصلی رو جایگزین کنیم؟ مثلاً ما ورژن 1.510 رو داریم و بسته بروزرسانیش دم دست نیست. امکانش هست که یک پک کامل جوملا 1.5.20 رو روش اکستراکت کنیم؟ (پک اصلی) من این کار رو قبلا کردم فقط می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 نه اصلا مشکلی پیش نمیاد به شرطی که شما فایل بروز رسانی رو دریافت کنید (نه پک اصلی جوملا رو) و اون بسته بروزرسانی رو در روت هاست یا جایی که پک جوملا مثلا 1.5.11 رو قبلا آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید شما وقتی فایل بروز رسانی مثلا Joomla_1.5.11_to_1.5.20 رو دانلود می کنید یک فایل فشرده به شما می ده و شما کافیه اون فایل فشرده رو در روت هاست یا هر جاییش که نسخه قبلی جوملا رو آپلود کردید آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید (اینطوری فایلهایی که بروز شدن خودبخود جایگزین فایلهای قبلی می شن) در ضمن در بسته های بروز رسانی فایل installation وجود نداره. سلام دوست عزیز ایون که خودم هم میدونم. منظور من این بود بود که آیا میشه بجای بروز رسانی پک اصلی رو جایگزین کنیم؟ مثلاً ما ورژن 1.510 رو داریم و بسته بروزرسانیش دم دست نیست. امکانش هست که یک پک کامل جوملا 1.5.20 رو روش اکستراکت کنیم؟ (پک اصلی) من این کار رو قبلا کردم فقط می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟ با سلام معین جان هیچ مشکلی پیش نمیاد / فقط یه چیزی فایل های قبلی جوملا رو پاک نکنی ها ! { چون این کار بکنی هر چی ایکستنشن نصب کردی می پرند } آخر سرم پوشه اینستال رو پاک کن موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 من دقیقاً همین کار رو می کنم یعنی جوملا چه انگلیسی چه فارسی هر ورژنی باشه یک پک کامل جوملا فارسی از آخرین نسخه روش اکستراکت می کنم و در آخر هم پوشه installation رو پاک می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر