javadikia 0 ارسال شده در آذر 90 سلام. من کامپوننت acesef رو نصب کردم، همه لینک هام به درستی فارسی شده ولی تصاویر در مطالبم دیگه نمایش داده نمیشه و بصورت ضربدر نمایشد اده میشه. وقتی روی ادرس تصویر کلیک میکنم بصورت فارسی شده مثلا: www.mysite.com/اخبار/news.jpg برای همین بهم ریخته آدرس تصاویرم! حالا من میخوام بخش اخبارم فارسی باشه لینک هاش ولی تصاویر مشکلی نداشته باشه مثل: www.mysite.com/news/news.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام با نصب Acesef نباید مشکلی برای تصاویر شما پیش بیاد شاید شما در آدرس دهی تصاویر اشتباه کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 اينجوريشو نديده بودم يعني اومده از آدرس جديد براي ساختن بقيه آدرس استفاده كرده. يه راه داريد. اين طور كه من ديدم پوشه news را خودتون ساختيد و عكس ها رو اونجا ريختيد!خب اسمپوشه news را عوض كنيد و يا اينكه از آدرس فارسي پگذر و در تنظيم قرار بديد كه ادرس باalias يا همون اسم مستعار ساخته بشه . اگر عكس را با همون سيستم جوملا آپ مي كرديد اين مشكل پيش نمي اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر