Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آذر 90 با سلام و عرض احترام میخاستم بدونم میشه در مدیریت اعمال تغییرات داشت به صورتی که مثلا من یه سایت مدیریت محتوا ایجاد میکنم و یک شریک هم میگیرم میخام به صورتی باشه که فقط من مدیر به همه جا دسترس داشته باشم و اون بتونه بیاد تو ادمین سایت ولی نتونه مثلا قالب ها و ماژول ها رو تغییر بده .... اصلا اون صفحات رو نتونه ببینه ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام قبلا در این خصوص بحث شده (جستجو پیشرفته) ولی در کل به این شکل که شما انتظار دارید نمی شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آذر 90 بله من سرچ کردم و دوتا تاپیک رو خوندم (حذف دکمه help ) و .... حتی نمیشه قالب پیشفرض رو ادیت کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 همون طور که آقای فرحزادیان گفتند ممکنه دقیقا چیزی که می خواید نشه ولی به این بخش از سایت جوملای انگلیسی یه نگاه بکنید. در همین قسمت Frontend-User-Access pro احتمالا کارتون رو راه می اندازه (که البته تجاریه) و نسخه های دیگه ای که در این بخش هست رو هم می تونید با توجه به نیازتون تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 تنظیمات سطح دسترسی خود جوملا به شما کمک نکرد؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla_man 5 ارسال شده در آذر 90 acl جوملا 1.7 این مشکل و حل کرده البته کامپوننت هایی هستن که میتونن حقوق دسترسی به بخش مدیریت و کنترل کنند کاره دیگه ای که میتونی بکنی مخفی کردن آیتم های منوهای بخش مدیریته که البته اصولی نیست و اگه شریکت بفهمه این کار و کردی از طریق لینک مستقیم میتونه به بخشی که تو لینکش و مخفی کردی دسترسی پیدا کنه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر