Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آذر 90 من پلاگین Simple Image Gallery pro را نصب کردم و در خبرهام میتونم گالری موردنظر را به نمایش بگذارم ولی میخوام در یک ماژول mod_custom از این گالری استفاده کنم و تگهای آن جواب نمیده بعنوان مثال کد زیر را در خبرها مینویسم و جواب میده ولی در mod_custom جواب نمیده ! {gallery}folder name{/gallery} آیا راه حلی داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام این کدها فقط برای درج در مطالب هستش می تونید یه مطلب ایجاد کنید و کد موردنظرتون رو توش بذارید بعد با افزونه نمایش مطلب (در انجمن هست) در موقعیت اون رو در یکی از موقعیت های قالب نمایش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آذر 90 من جستجو کردم ولی افزونه را پیدا نکردم اگه امکان داره یه لینک بذارید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 درست جستجو نکردید اینم لینک افزونه http://forum.joomina.ir/thread-8497.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر