amirgonabad2 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام محضر تمام دوستان من کامپوننت جی دانلود رو نصب کردم و الان از سایت سازنده ، ماژول آخرین فایل ها رو گرفتم . اما یه مشکل بزرگ داره . وقتی روی لینک های فایل ها کلیک می کنم ، همیشه صفحه ی اصلی سایت دوباره باز میشود . چه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام میشه آدرس سایتتون رو بذارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در آبان 90 www.karimigonabadi.ir همون سمت چپ صفحه ی اصلی دو تا ماژول هست که هر دو همین مشکل رو داره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 احتمالا ماژول مشکل داره چون اصلا لینک فایل رو اشباه نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در آبان 90 خوب چیکار میتونم بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 اگر از افزونه های sef استفاده می کنید غیرفعالشون کنید ببینید درست میشه اگه نشد به احتمال زیاد افزونه مشکل داره چون تازه هم منتشر شده امکان داره مشکل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر