mehdi_far 3 ارسال شده در آبان 90 سلام به همه دوستان میدونم سئوالم خیلی کلیه و شاید اینجا هم جای مناسبی واسه مطرح کردنش نباشه اما هر کی میتونی و حوصله داره راهنمایی کنه ممنون میشم من میخواستم یه سایت طراحی کنم که بطور منظم واسه هر کاربر یه سری اطلاعات وارد بشه و هر کاربر بتونه با وارد شدن به سایت اطلاعات خودشه مشاهده کنه این اطلاعات باید از یه فایل اکسل خوانده بشه و هر ماه بروز میشه مثلا نمرات ماه اول نمرات ماه دوم و ..... بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 می تونید از افزونه مدیریت مدارس استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در آبان 90 اینکه پولیه! در ضمن نمره مثال بود اطلاعات هرچه میتونه باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز کمی صبور باشید اینارو امتحان کنید http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/345425 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در آبان 90 ممنون احساس کردم که توضیحاتم کامل نبوده بیشتر توضیح میدم هر ماه یه جدول تهیه میشه که اطلاعات هر سطرش مربوط به یه کاربره تو هر سطر نیز پارامترهای مختلفی مثل شماره و بدهی و سایر موارد قرار داره که واسه هر کاربر منحصر به فرده حالا پس از اینکه کاربر وارد شد باید فقط بتونه جداول ماه های گذشته خودش ببینه افزونه هایی که شما زحمتش کشیدید اطلاعات تمام جداول به تمام کاربرا نشون میده بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 خواهش میکنم من تا حالا چیزی که شما می خواین ندیدم فک کنم باید بگیدبراتون بنویینش یا همین افزونه ها رو کمی تو کدهاش تغییر بدن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در آذر 90 توضیحات تکمیلی! 1- مثل یه سایت مدیریت مدرسه است اما خیلی ساده تر بدین ترتیب که هر کاربر با وارد شدن به پروفایلش میتونی فقط نمرات خودش ببینه هیچ کار دیگه ای هم لازم نیست انجام بده امکانات دیگه ای هم لازم نداره 2- تمامی نمرات تمامی کاربران! داخل یه فایل اکسل وجود داره که باید یکجا وارد سیستم بشه. ممنون میشم هر کی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما این سیستم تقریبا نوشته شده منتها هنوز اعلام رسمی نکردیم اما میتونید به سایت topjoomla.ir/school مراجعه نمایید در منو سمت چپ مشخصات ورود نوشته شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در آذر 90 ممنون آقای تهرانی 1-چطور میشه تهیش کرد؟ پولیه؟ 2- دیتا بیسش چکار کنم؟ چطور از اکسل قرائت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 از اکسل هم میشه وارد نمود اطلاعات را برای تهیش تماس بگیرید که بهتون دسترسی مدیریت هم بدم بتونید داخلش را ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در آذر 90 ممنون اما نگفتید که چطور تهیش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر