kianesfahan 7 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت دوستان من بسته نصبی مدرسه که جومینا منتشر کرده بود را نصب کردم الان وقتی با یوزر و پسورد دانش آموز یا ولی دانش اموز وارد میشم وقتی میرم روی قسمت الام نمرات پیغام زیر را میده " شما اجازه مشاهده این منبع را ندارید. دوستان باید چیکار کنم ؟ مشکل از کجاست ؟ 1 واکنش ها : navabgroup نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در آبان 90 شما ابتدا باید user . pass برای دانش آموز یا ولی دانش اموز بسازید.یعنی از طریق منوی سایت وارد مدیریت کاربر شود و کاربران را ایجاد کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آبان 90 درود گفتم که ایجاد شده است . باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام احتمالا یه جای کار دارید اشتباه می کنید! با توجه به آموزش این کامپوننت پیش برید این مشکل نباید باشه! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام شما دانش آموزان رو در لیستتون تعریف کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blinded 1 ارسال شده در آذر 90 با سلام و خسته نباشید من هم از سیستم مدرسه جومینا استفاده می کنم . در قسمت مدیریت پروفایل ها وقتی گزینه " نمایش تعداد" رو به هر مقداری غیر از مقدار پیش فرض اون تغییر میدم با این error مواجه میشم. Fatal error: Call to undefined function jtext() in /public_html/tst1/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.common.php on line 73 این رو هم بگم که فرقی نداره تعداد یوزر هام چقدر باشه در هر حالتی با این مشکل روبرو میشم. ممنون میشم اگر کمکم کنید:s 1 واکنش ها : navabgroup نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر