vahidkar20 5 ارسال شده در مرداد 89 سلام واسه امروز هم قالب زیبای BJ Venus را فارسی کردم که یکی از دوستان تو انجمن درخواست داده بودند. اول از همه بگم که متاسفانه اونقد فایل های CSS بد وشته شده بود که من تا حالا قالبی با اینچنین CSS نویسی ندیده بودم. دوستان یه نگاه به فایل ها بندازین متوجه میشین. و البته یکی 2تا مشکل قالب را هم هر کاری کردم نشد برطرف کنم. که در ادامه توضیح میدم اسکرین شات قالب (موقعیت ها ) : دموی قالب: مشاهده دموی قالب و در آخر لینک دانلود از سرور جومینا: دانلود کنید با حجم 403 کیلوبایتاما مشکل قالب. به این عکس توجه کنید اون قسمت هایی که با فلش قرمز مشخص کردم. هر کاری کردم نتونستم تنظیم کنم که متن از موقعیت نزنه بیرون. دوستان کمک کنن و آموزش بدن تا خودم این مشکل را رفع کنم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 سلام آقا مطمئنی که فایل نهایی رو آپ کردی. آخه من دوبار رو لوکال نصبش کردم ولی نه rtl بود و نه حتی فونت هاش تغییر کرده بود. کس دیگه ای تست نکرده؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در مرداد 89 آره دوست عزیز. فایل های نهایی را آپ کردم اما محض احتیاط دوباره چک میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان من تست کردم این ارورو میده Parse error: parse error in c:\program files\easyphp1-8\www\jo\templates\bj_venus\html\com_content\frontpage\default.php on line 7 وقتی اینو بطرف کنی قالب راست چین نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در شهریور 89 اين كه وسط چين شده. قالب قشنگي بود حيف... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در شهریور 89 دوستان بالاخره مشکل این قالب برطرف شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام لینک دانلود تصحیح شد لینک دانلود :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر