kianesfahan 7 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت دوستان درود بنده میخوام با نرم افزار ارتیستر یک قالب برای جوملا طراحی کنم . کسی از دوستان آموزشی در این ضمینه دارند ؟ جستجو کردم به نتیجه جالبی نرسیدم ممنون میشم دوستان بنده را راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز بهتر بود در همون پست قبلیت پیگیری میکردی! برای آرتیستر دیگه آموزش نمیخواد که فقط کافیه در هر منو ، آیتم مورد نظرت رو انتخاب کنی http://www.mambolearn.com/v2/tutorials/joomla-cms/getting-started-joomla/126-joomla-template-design-in-ten-step-with-artisteer :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آبان 90 درود دوستان قالب های که با ارتیستر طراحی بشن که مشکلی از لحاظ حجم ندارن ؟ یعنی اینکه دیر لود نمیشن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 چرا دوست عزیز اگر اپتیمایزش نکنی ، دیر لود میشه...قالب های آرتیستر نزدیک به 700 کیلو حجم دارن اگر بتونی به 200 یا 300 برسونیش خوب جواب میده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در بهمن 90 دوستام من با اين نرم افزار طراحي كردم خيلي هم عالي هست ولي متاسفانه نمي تونم راست چين كنم نه منو و نه مطالب خواهشمندم راهنماي كنيد ياعلي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در بهمن 90 دوستام من با اين نرم افزار طراحي كردم خيلي هم عالي هست ولي متاسفانه نمي تونم راست چين كنم نه منو و نه مطالب خواهشمندم راهنماي كنيد ياعلي اقا رضا عزيز احتمالا نسخه ارتيستر شما قديميه.در ارتيستر 3.1 امكان راست چين شدن رو داره .در منو export option نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در بهمن 90 دوستام من با اين نرم افزار طراحي كردم خيلي هم عالي هست ولي متاسفانه نمي تونم راست چين كنم نه منو و نه مطالب خواهشمندم راهنماي كنيد ياعلي اقا رضا عزيز احتمالا نسخه ارتيستر شما قديميه.در ارتيستر 3.1 امكان راست چين شدن رو داره .در منو export option سپاس بله نسخه 2 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزيز شما نسخه 3.1 را بگير دانلود كن من كيجين دارم اما مشكل سيو كردن داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام البته برای نسخه شما هم نحوا فارسی سازیش در سایت جومینا هست که میتونید استفاده کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 تو گوگل سرچ کن آموزش فارسی سازی قالب جوملا بایک کلیک یه برنامه هست دانلود کن خیلی راحته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز ، به هنگام پاسخگویی به سوالات کاربران به تاریخ آخرین پست دقت کنید این نوع پست ها اسپم تلقی میشه لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایید ! در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر