mk21 56 ارسال شده در آبان 90 با سلام یه ماژول بسیار زیبا توی جوملا جهانی دیدم که یه کم فایل ترجمه داشت و ترجمه کردم و برای شما عزیزان جومینایی گذاشتم امیدوارم خوشتون بیاد. سایت سازنده مشاهده دمو دانلود از سرور جومینا 1 واکنش ها : ayhanlove به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما مازول زیبایی است .. فقط یک پیشنهاد: ا اگر فونت پیش فرض Tahoma میشد زیبا تر بود. پاینده باشید:thankyou: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magmag0101 0 ارسال شده در آذر 90 سلام خرابه بعد از نصب وفعال و .... میرم تو سایت هیچی نشون نمی ده خرابه؟ نسخه جوملا 1.7 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما یکی 2 تا پاپ آپ هم در جومینا داریم که خیلی خوبه اون ها هم ببینید بکارتون میاد http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-nice/358-popup.html به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 90 سلام خرابه بعد از نصب وفعال و .... میرم تو سایت هیچی نشون نمی ده خرابه؟ نسخه جوملا 1.7 دوست عزیز متاسفانه من نسخه 1.7 رو تست نکردم اما 1.5 رو تست کردم و به خوبی جواب میده ماژول های پاپ آپ بسیار زیبای دیگه ای هم هستن که در سایت جومینا منتشر شده میتونید از آنها استفاده کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 سلام من ی ماژول میخوام که ی مطلب رو به صورت pupop نمایش بده فقط مطلبو میخوام نشون بده هیچ چیزه دیگه نمیخوام نمایش بدم کسی همچین ماژولی میشناسه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز در تایپیک قبلی عرض کردم سرچ کنید ! لینک سرچ کرده شده رو هم بهتون دادم ! نگفتم بیاین در ادامه تایپیک های قدیمی پست بزنید !! در صورت تکرار اخطار خواهید گرفت یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 آقا من از همون سرچ شما اومدم اینجا دیگه تو تمام موضوعات دیدم اما این چیزی که من میخوام نیست شما که میدونی چرا بهم نمیگی؟خوب عوض اینکه این همه تایپ کنی 5دقیقه وقط بزار جواب بده دیگه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام آقا حسن گل ، اگر گفته میشه جستجو کنید صرفا" برای راحتی و رفاه حال کاربران گفته میشه که سریعتر به پاسخ برسند ما هم وقت داشته باشیم و به مشکلات عجیب و غریب و ناشناخته رسیدگی کنیم حالا اگه داخل انجمن به نتیجه نمیرسید ، گوگل برای همین وقتها مناسبه دیگه البته از حق نگذریم آموزشهای سایت جومینــــــا را هم دست کم نگیرید این یک نمونه اش : http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/584-tooltip-popup.html در ضمن ، انجمن افزونه ها محل مناسبی برای طرح مشکل و یا درخواست نمیباشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 لینک دانلود افزونه خرابه باید چیکار کنم؟کسی لینک دانلودشو داره؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز اسم افزونه رو در سایت جوملا جهانی سرچ کنید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 فارسیشو میخوام انگلیسیشو پیدا کردم ام ویرایشگر فوق حرفه ای jce فارسیشو سزچ کردم پیدا نکردم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام ویرایشگر که فارسی انگلیسی نداره ! همون انگلیسی رو نصب کنید . یا حق قفل شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر