magmag0101 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان وقتتون بخیر می خواستم یکمی اطلاعات در مورد Category بگیرم ازتون من تو سایتم چند بخش هست که نیاز به دسته بندی داره خواستم راهنماییم کنید بهترین راه دسته بندی چی هست؟ مثلا یه بخش هست برای بیوگرافی که در نهایت در حدود 1000 یا بیشتر بیوگرافی قرار داده میشه به نظر شما بهترین راه دسته بندی چی می تونه باشه؟ و یه سری بخش های دیگه مثل موسیقی یا کتاب خانه من تو بعضی از سایت ها دیدم که دسته بندی هاشون را مثل تصویر زیر قرار مین در سایت این دسته بندی با افزونه خاصی هست Category ؟ یا همین طور تو بخش مجموعه ها شاخه را درست کردن؟ من نسخه جوملام 1.7 هست مبتدی هستم خیلی دوست دارم از تجربه ها و راهنمایی های دوستانی که در این زمینه مهارت کافی را دارن استفاده کنم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزيز. از كامپوننت Alphacontent استفاده كن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magmag0101 0 ارسال شده در آبان 90 متاسفانه این کامپوننتی که معرفی کردید برا ی نسخه 1.7 موجود نمیباشد و نسخه 1.5 اون موجود هست بعد اینکه وقتی این کمپوننت را نصب می کنیم کارش به چه صورت هست؟ مطلبی که ایجاد می کنیم در بخش مدیریت جوملا چطوری در دسته بندی های این کامپوننت قرار می گیره؟ اخه من الان به خاطر اینکه هیچ اطلاعاتی از این کامپوننت ندارم از ایجاد مطالب در ساتم جلو گیری کردم چون می ترسم اگر مطالب را قرار بدم و همچین افزونه را نصب کنم نیاز به ویرایش یا دوباره کاری باشه لطفا در این مورد هم من و راهنمایی کنید که به ایجاد مطالب سایت ادامه بدم در دسته ایجاد شده در بخش مجمموعه ها یا متوقف کنم و بعد از نصب کامپوننت ثبت مطالب را ادامه دهم؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر