دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام یکی از خلاء های موجود در افزونه های فارسی جوملا 1.7 فرم ساز بود به همین دلیل در این تاپیک قصد دارم یک کامپوننت فرم ساز خوب رو به شما دوستان عزیز معرفی کنم که با هر سه نسخه جوملا سازگاری داره. برخی از امکانات این کامپوننت : + امکان تعریف قالب برای هر فرم + امکان گرفتن خروجی + ایجاد مجموعه برای فرم ها + سفارشی کردن فرم و ویرایش css + درج کد امنیتی Captcha + گرفتن فایل پشتیبان + امکان اتصال به پی پال + تقویم + ارسال فایل توسط فرم و ..... اسکرین شات : دموی آنلاین توضیحات سایت سازنده دانلود از سرور جومینا 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 ممنون کارتون خیلی ارزش داره چند تا سوال داشتم من فرمم رو طراحی کردم حالا چطور باید ازش استفاده کنم ؟ داخل صفحات نمایشش بدم ؟ و اینکه در هنگام طراحی قسمتی نبود که بتونم دکمه قرار بدم تا کاربر بعد از پر کردن فرم بروی اون کلیک کنه تا اطلاعات ارسال بشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما مرتضی جان فکر کنم در سایت جومینا قبلا این را فارسی و منتشر کرده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام نه امیر جان فکر کنم این نبود ! دیگه امار افزونه ها داره از دست خودمونم در میره آـــــــــــــــی نفـــــــــــــــــــــــــــــــــــس کــــــــــش :cool: یا حق 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 این نبود یک فرمساز برای 1.7 منتشر کردید اما این نبود این را فکر کنم کاربر azarmehr معرفی کرده بود بعد شما پست داده بودید که به علت به هم ریختگی فایل های ترجمه که داخل php بود اونرا ترجمه نکردید چــــــی خـــــــوب یادم بود هــــــــــــــا!!!:thankyou: یا علی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز pop123 نیازی نیست پس از ساخت فرم دکمه ارسال و بازنویسی بصورت خودکار به فرم اضافه میشه برای نمایش فرم در سایت هم باید یک منو ایجاد کنید و نوع منو رو از گزینه های مربوطه کامپوننت انتخاب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 سپاس گذارم آقای دفاعی ...یک سوال دیگه داشتم..اگر بخوام کاربر وقتی بر روی ادامه مطلب کلیک کرد صفحه مربروط به این کامپوننت باز بشه چه کاری باید انجام بدم ؟ چون می خوام کاربر ابتدا قوانین رو مطالعه کنه بعد فرم رو پر کنه (من برای زیبا سازی متن قوانین از کامپوننتی که جناب گنجی معرفی کردن استفاده کردم .یعنی متن رو درداخل دو تا تگ این کامپوننت قرار دادم) منظورم اینه که مشکلی پیش نمیاد از این کامپوننت استفاده کردم برای قوانین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در دی 90 چرا بعد از نصب کلیه حروف فارسی رو به صورت علامت سوال نشون میده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام در خصوص رفع این مشکل قبلا بحث شده دوست عزیز و همچنین اسکریپتی در سایت جومینا منتشر... چنانچه مشکلتون با جستجو حل نشد در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmirP 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام یکی از خلاء های موجود در افزونه های فارسی جوملا 1.7 فرم ساز بود به همین دلیل در این تاپیک قصد دارم یک کامپوننت فرم ساز خوب رو به شما دوستان عزیز معرفی کنم که با هر سه نسخه جوملا سازگاری داره. برخی از امکانات این کامپوننت : + امکان تعریف قالب برای هر فرم + امکان گرفتن خروجی + ایجاد مجموعه برای فرم ها + سفارشی کردن فرم و ویرایش css + درج کد امنیتی Captcha + گرفتن فایل پشتیبان + امکان اتصال به پی پال + تقویم + ارسال فایل توسط فرم و ..... اسکرین شات : دموی آنلاین توضیحات سایت سازنده دانلود از سرور جومینا سلام من تونستم فرم رو بسازم ولی نمیتونم از فرم ها خروجی بگیرم. فقط به ایمل من ارسال میشه گزینه دیتا بیس و ایمیل+دیتا بیس هم برگ قرمز هستن که نمیشه انتخاب کرد سلام من تونستم فرم رو بسازم ولی نمیتونم از فرم ها خروجی بگیرم. فقط به ایمل من ارسال میشه گزینه دیتا بیس و ایمیل+دیتا بیس هم برگ قرمز هستن که نمیشه انتخاب کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام متاسفانه این امکانات فقط در نسخه حرفه ای و تجاری افزونه لحاظ شده و در نسخه رایگان موجود نیست:001: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در آذر 91 با سلام در خصوص رفع این مشکل قبلا بحث شده دوست عزیز و همچنین اسکریپتی در سایت جومینا منتشر... چنانچه مشکلتون با جستجو حل نشد در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم... موفق باشید باسلام و خسته نباشید.چطور میشه از این فرمساز خروجی گرفت؟غیر از دریافت ایمیل. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش امدید در تا پست قبلی یک نفر همین سئوال رو پرسیده بود عرض کردم متاسفانه این امکانات فقط در نسخه حرفه ای و تجاری افزونه لحاظ شده و در نسخه رایگان موجود نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 دوست عزیز من نصب میکنم پایین فرم اینو نشون میده چطوری میتونم حذفش کنم؟ mad4media user interface design نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در فایلهای افزونه جستجو کنید و ویرایش لازم را انجام بدید اگر در بخش کاربری سایت منظورتون هست ، آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در فایلهای افزونه جستجو کنید و ویرایش لازم را انجام بدید اگر در بخش کاربری سایت منظورتون هست ، آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق سایت در حال حاضر روی لوکال هست. اره بخش کاربری که کاربر میاد فرم رو پر کنه زیر جعبه متناست.گشتم اما نتونستم پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام این برای j 2.5 هم هست ؟ ورژن جدیدی ندارین ؟فارسی نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام proforms تجاری میباشد ولی یک نسخه رایگان هم داره به نام Proforms Basic که میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/forms/16899 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 ممنون آقا یه فرو ساز خوب و فارسی رایگان برای 2.5 ، چی پیشنهاد دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام این سوال رو باید در بخش درخواست ها مطرح کنید ! سوال جدید در تاپیک جدید ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 سلام یکی از خلاء های موجود در افزونه های فارسی جوملا 1.7 فرم ساز بود به همین دلیل در این تاپیک قصد دارم یک کامپوننت فرم ساز خوب رو به شما دوستان عزیز معرفی کنم که با هر سه نسخه جوملا سازگاری داره. برخی از امکانات این کامپوننت : + امکان تعریف قالب برای هر فرم + امکان گرفتن خروجی + ایجاد مجموعه برای فرم ها + سفارشی کردن فرم و ویرایش css + درج کد امنیتی Captcha + گرفتن فایل پشتیبان + امکان اتصال به پی پال + تقویم + ارسال فایل توسط فرم و ..... اسکرین شات : دموی آنلاین توضیحات سایت سازنده دانلود از سرور جومینا سلام دوست عزیز من این فایلو دریافت کردم اکسترکت هم کردم موقع نصب کامپوننت روی جوملا پیغام JInstaller: :Install: ناتوان در یافتن فایل XML میده پلاگین و ماژولش نصب شد ولی کامپوننتش نه؟ چکارش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام این نسخه با جوملا 2.5 سازگاری نداره . پست شماره 18 همین تاپیک را هم ببینید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر