alihz2006 1 ارسال شده در آبان 90 سلام لطفا اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه ماژول اسلاید شو نصب کردم تو موقعیت banner2 تو مانیتور های مختلف با رزولیشن مختلف این اسلاید شو گاها میره زیر ساید بار سمت چپ. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم که اندازه اسلاید شو با تغییر اندازه موقعیت بنر2 و زوم تصویر تغییر کنه و با اون ست بشه. لطفا اگه کد نویسی لازم داره کامل توضیح بدید ممنون میشم دمو: zonouz.x10.bz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام مشکل از موقعیت قالبتون با قالب پیش فرض امتحان کنید ببینید این مشکل رو دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در آبان 90 سلام مشکل از موقعیت قالبتون با قالب پیش فرض امتحان کنید ببینید این مشکل رو دارید لطفا بگید چطور درستش کنم من قالب پیش فرضو لازم ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آبان 90 لینکی که به عنوان دمو دادید به صفحه ای می ره که سایتتون در دست طراحیه! دموی دیگه دارید بزارید، ممکنه نیاز به تغییرات در کدهای خود ماژول باشه یا فقط با تعریف یه استایل برای ماژول مشکل حل بشه و در قالبتون درست نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام منظور از قالب پیشفرض همون قالب های نصب شده با جوملا هست اگر اونهارو پاک کردید میتونید پوشه های قالب رو از پک جوملا کپی و در پوشه template سایت کپی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز فرمودند که قالب پیشفرض رو بزارید ببینین مشکل اسلایدشو رو دارید یا نه اگه نه که مشکل از قالبتونه بنده نتونستم دموی سایتتونو ببینم :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در آذر 90 با عرض معذرت از همگی دوستان این دموی سایتمه www.zonouz.x10.bz می خوام اسلاید شو دقیقا مثل این سایتی که آدرسشو گذاشتم با تغییر زوم تصویر یعنی هماهنگ با تغییر اندازه موقعیت Tخود ماژول هم اندازش تغیییر پیدا کنه www.roozbeh.ac.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر