pop123 5 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان به یه مشکلی برخوردم نمی دونم چرا از هر مطلب سایت 2 تا به نمایش در میاد . ممنون میشم کمکم کنید آدرس سایت : delphiplus.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد شما در صفحه index.php دو موقعیت کانتنت دارید. بررسی کنید که دو موقعیت و دایو مشابه نداشته باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز میشه یکم ساده تر توضیح بدید من تازه کارم .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 شما در پوشه قالب وب سایت تان فایل index.php را باز کنید ببینید از این کد دوتا کنارهم قرار ندارد؟ باید این موقعیت یکی باشد تا مطالب را یکبار نشان بدهد اگر دو بار کپی شده باشد یا ایجاد شده باشد مطلب دوبار نمایش داده خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 نه فقط یکی هست ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام سایت شما باز نمیشه از افزونه خاصی برای مطالب استفاده کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 ممنون از همکاریتون هر چقدر سعی کردم درست نشد ....مجبور شدم از اول جوملا رو نصب کنم . یه سوال داشتم راهی هست که بشه از مطالبی که در جوملا وارد می کنیم یه فایل پشتیبان تهیه کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام هم افزونه هست و هم بصورت دستی می تونید انجام دهید... قبلا در این خصوص بارها در انجمن بحث شده... لطفا ابتدا جستجو چنانچه نتیجه نگرفتید لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر