mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان راستش من می خواستم بدونم روشی هست که در کامپوننت (آر اس فورم پرو ) بشود تقویم رو به صورت شمسی نشان داد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز ار اس فر پرو تجاری است و روش فارسی کردن تاریخ را از سایت که دانلود کردید یا گروهی که ترجمه کردند بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 یک نکته : آموزش اشکالی نداره حتی اگر در مورد یک الحاق وارز باشه ! آمورش وارز محسوب نمیشه ! مثلا فروم خود rsform باز است و کلی هم آموزش در موردش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 کسی نمی دونه باید چه کار کنم ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peyman_layeghy 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من هم دنیالشم اگه کسی تونست به ما هم خبر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phoenix 1 ارسال شده در بهمن 91 من هم این مشکلو دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر