aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام دوستان من الان به مدت 3 ماهه که با این ادیتور کار میکنم ولی یه دفعه دیگه اصلا ظاهر نمیشه پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد البته بعضی مواقع میاد ولی بیشتر مواقع ظاهر نمیشه کش مرور گر رو هم پاک کردم ولی نشد حتی همکارانم که وارد جوملا میشن ولی اونها هم با اون مشکل دارن تمام پلاگین ها و افزونه هایی که جدیدا نصب کردم هم پاک کردم دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم نسخه جوملا من 1.5.22 هست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام ابتدا پیشنهاد می کنم به 1.5.24 ارتقا بدید رو لوکال کار می کنید یا آنلاین هستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 روی آنلاین هستم دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 از چه مرورگری استفاده می کنید و نسخه چند؟ با همه مرورگرها همین مشکل رو داره؟ اینکه نشون نمیده یعنی چی ؟ هیچ اروری نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 دوست من از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم نسخه اخر باinternet explorer اینجوری نمیشه ولی همکارام میگن ماله اونا مشکل داره. .فقط متنها بصورت نوشته های پشت سر هم نشون داده میشه و ابزار ها و آیکونهای ادیتور نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 شما پلاگین ادیتور پیش فرض جوملا رو از مدیریت پلاگینها غیرفعال کن ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 الان این کارم انجام دادم ولی نشد یعنی از 8 تا پستی که باز کردم فقط یکی از اونا ادیتور نشون میداد بقیه همون جوری بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 بقیه افزونه های سایت هیچ مشکلی ندارن؟ سرورتون هیچ تغییری انجام نداده باهاش تماس بگیرید در نهایت اگر نشد یه ادیتور دیگه رو امتحان کنید مثلا cke نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در آبان 90 با تشکر از شما حتما کارهایی که گفتین انجام میدم شاید هم مربوط به سرور بشه چون پلاگین پاسخ سریع انجمن هم همین مشکلو داره و بیشتر وقتها ظاهر نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر