amirgonabad2 0 ارسال شده در آبان 90 سلام . من برای مدیریت قسمت دانلود تصمیم گرفتم از فوکا دانلود استفاده کنم اما ضعف بزرگی ظاهراً این افزونه داره و اون هم عدم توانایی ایجاد زیرمجموعه است ! راهی هست که بتونم زیر مجموعه ایجاد کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام لطفا بیشتر توضیح بدید زیر مجموعه به چه صورت (مثال بزنید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در آبان 90 سلام مثلاً من یه مجموعه دارم به نام « صوت » بعد میخوام داخل اون مجموعه ، زیر مجموعه ای به نام مثلاً « کتاب کویر / دکتر شریعتی » داشته باشم و در داخل اون زیر مجموعه ، فایل های صوتی مربوط به اون کتاب رو بذارم اما ظاهرا کامپوننت فوکا نمیتونه زیرمجموعه بسازه و از طرفی من همان کتاب رو در قالب 20 فایل صوتی آماده کردم که دوست دارم یک جا و با هم باشند و کاربران در دسترسی به اون ها دچار مشکل نشند . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 فوکا دانلود دارای ساختار بخش مجموعه ای هست و به خواسته ی شما پاسخ می ده. زیر شاخه ی یک بخش چندین مجموعه می تونه باشه... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در آبان 90 اگه اصراری به استفاده از فوکا دانلود ندارید میتونید از جی دانلود استفاده کنید. قبلا در جومینا فارسی و منتشر شده: http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=120&Itemid= یکی از قابلیتهای جی دانلود تعریف زیرمجموعه نامحدود هست. فکر کنم مشکلتون رو حل کنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر