mkamka 1 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من در وب سایت خود از ماژول GK Tab استفاده می کنم . حالا می خوام فقط در تب اول یه عکسی تو background باشه و در تب های دیگر نمایش داده نشود . در تب اول از یک ماژول فرم استفاده کردم . این دمو : http://demo.gavick.com/joomla15/jan2011 که دمو اصلی هست.من خودم دمو ندارم. حالا باید چه کنم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دموی آنلاین از سایت خودتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در آبان 90 سلام مجدد این دمو از سایت خودم : http://yasemashregh.com/marina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای اینکار شما باید یک ماژول دستی درست کنید داخل این ماژول دستی عکس مورد نظر(بکگراند) رو قرار بدید و این ماژول رو در تب ساز قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در آبان 90 آقای مرادی خیلی ممنون از پاسخ شما اما در تب از ماژول برای نمایش فرم استفاده کردم . نمی تونم دوباره ماژول قرار بدهم . اون وقت دو ماژول می شه و زیر هم می افتند . کار دیگه ای می تونم انجام بدهم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام ببینید برای عکی زمینه تب ها از dark_bg.png که در مسیر زیر هستش استفاده شده templates/gk_coffe/images/style1/dark_bg.png اگه این عکس رو عوض کنید کل بک گراندها عوض میشه پس فقط یه راه داره باید یه کلاس جدید با یه بک گراند جدید براش ایجاد کنید موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در آبان 90 آقای دفاعی عزیز خیلی ممنون از توجه شما من در تب اول از ماژول rsform استفاده کردم . به خاطر همین وقتی کلاس تعریف می کنم فقط div ماژول rsform را می گیره . در حالی که من می خوام کل تب اول را بگیره . حالا من اگر یوزر و پسورد ها را به صورت خصوصی برایتان ارسال کنم می تونید مشکل من رو حل کنید ؟ چون پروژه را تا دو سه روز دیگه باید تحویل بدم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر