masi_b 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام قوکا گالری رو از جومینا گرقتم وقتی وارد مجموعه میشم erorr میده لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه اروری می دهد؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام قوکا گالری رو از جومینا گرقتم وقتی وارد مجموعه میشم erorr میده لطفا راهنمایی کنید Erorr: com_phocagallery\models\phocagallerycs.php on line 126 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام شما یکبار اونرو حذف کنید(از طریق مدیریت جوملا!) بعد دوباره به صورت کامل بسته نصبی رو دریافت کنید و بعد نصب کنید اگه باز مشکل بود مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/************/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home*************/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home**************/public_html/administrator/components/com_phocagallery/libraries/phocagallery/render/renderadmin.php on line 65 واسه منم این ارور را میده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 من این کامپوننت و روی لوکال نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 من دوبار نصب کردم بازم این ارور رو میده :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 از این نسخه استفاده کنید ببینید باز هم مشکل دارید. دانلود فوکا گالری بدون کپی رایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در آبان 90 از این نسخه استفاده کنید ببینید باز هم مشکل دارید. دانلود فوکا گالری بدون کپی رایت بله بازم ارور میده components\com_phocagallery\models\phocagallerycs.php on line 126 من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در آبان 90 شما از نسخه اصلی استفاده کنید که کپی رایت دست نخورده ست. ببینسد باز ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 بله بازم ارور میده components\com_phocagallery\models\phocagallerycs.php on line 126 من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از قبل فوکا گالری داشتید؟ تیبل های مربوطه رو از دیتابیس بصورت دستی هم حذف کنید. اگر نشد، در پیام خصوصی دسترسی مدیریت بدید تا بررسی کنم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر