aria89 0 ارسال شده در آبان 90 درود من یک افزونه رایگان برای جوملا نصب کردم چند وقت پیش از آدرس: http://www.lizan.ir/ssl-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86 چند روز پیش وقتی میخواستم وارد پنل مدیریت بشم پیام میداد میگفت فایل زیر پاسخ نمیده اسکریپت رو متوفق کن یا ادامه بده آدرس فایلی که میگفت: plugins/system/encrypt/rsa.php من از طریق هاست به آدرس رفتم و فایل rsa.php رو پاک کردم بعد از اون میتونستم وارد پنل مدیریت بشم اما دکمه های بالای پنل مدیریت غیر فعال بود الان کل افزونه ssl رو که داخل فولدر encrypt بود رو پاک کردم بعد سایت بالا نیومد و دوباره از طریق هاست فایل زیپشو آپلد و اکسترکت کردم ولی دیگه سایتم کلا بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 این افزونه را جومینا ابتدا ترجمه کرده ! از دیتابیس باید جداول موجود این افزونه را حذف کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 چطوری؟ لطفا بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 به مسیر زیر رفته و جداول افزونه رو حذف کنید کنترل پنل هاست > phpmyadmin > دیتابیس مورد نظر آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 4 تا جدول داشت پاکش کردم اما بازم بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 www.behdashtomoomi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام آخه با قرار دادن آدرس سایت که نمیشه مشکلی رو حل کرد:dodgy: یکبار دیگه اون افزونه رو نصب کنید و دوباره از بخش مدیریت حذفش کنید شاید درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 سلام و درود دوست عزیز شما اگر بطور کامل این افزونه رو حذف کنید نباید مشکلی داشته باشید! حذف کامل به این منظور که وقتی الحاقی رو از مدیریت حذف کردید اگر افزونه جانبی مثل ماژول و مخصوصا پلاگین هم دراد حذف کنید و همیطنور در هاست اگر پوشه یا فایلی ازش باقی هست دستی حذف کنید و همینطور حذف جداولش از دیتابیس... در حال حاضر در مدیریت سایت قسمت پلاگین ها اگر پلاگین این الحاق باقی هست اون رو هم حذف کنید و مشکل رو بررسی کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 مشکل اینجاست که اصلا سایت بالا نمیاد پنل هم لود نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 از طریق دیتابیس پلاگین رو حذف یا غیر فعال کنید... (قبلا روش این کار توضیح داده شده...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 داخل هاست و دیتابیس هم پاکش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 این الحاق یک کامپوننت هست! آیا به غیر از کامپوننت پلاگین اش رو هم حذف کردید یا خیر !؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 بله همم کامپوننت هم پلاگینشو حذف کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 حالا این کارها رو یک به یک انجام و بعد از انجام هر کدوم مشکل رو بررسی کنید: اول از همه اینکه باز احتمالش هست چیزی از این الحاق هنوز باقی باشه و پاک نکرده باشید 1. فایل htaccess رو یک کپی ازش بگیرید و بعد حذفش کنید. (اگر حل شد فایل htaccess.txt رو تغییر نام دهید به .htaccess ) 2. پک کامل جوملا رو دریافت و در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا آپلود شده آپلود و اکسترکت کنید (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید. 3. فایل configuration.php رو یک کپی ازش بگیرید و بعد حذفش کنید (البته می تونید حذف نکنید و تغییر نام بدید) و بعد فایل configuration.php-dist رو به configuration.php تغییر نام داده و اطلاعات ضروری از قبیل اطلاعات دیتابیس رو درش ست کنید... 4. دیتابیستون رو repaire کنید فعلا این کارها رو انجام بدید اگر حل نشد همینجا اعلام کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 بازم درست نشد یوزر و پسورد هاستمو میفرستم واستون لطفا اگه ممکنه نیگاش کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر